Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανακοίνωση τεσσάρων νέων υποψηφίων από την παράταξη του Σταύρου Λυριντζή

Ανακοίνωση τεσσάρων νέων υποψηφίων από τ...

Ο Κόμης Αντώνης, η Διονυσία Σαμαρτζή, ο Γιώργος Βεργόπουλος και ο Κοτσώνης Γεώργιος

Τέσσερις νέες δηλώσεις στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Αιγιαλείας Σταύρο Λυριντζή, έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη «Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια». Στο πλευρό του πρώην αντιδημάρχου Αιγίου τάσσονται οι κάτωθι:

-Κόμης Αντώνης- Ελεύθερος Επαγγελματίας

"Η πολύχρονη φιλία που μας συνδέει με τον Σταύρο Λυριντζή μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω από πρώτο χέρι, αυτό που διεπίστωσαν οι συμπολίτες μου τα δυόμιση χρόνια της παρουσίας του στην διοίκηση του Δήμου Αιγίου, από τη θέση του Αντιδημάρχου" αναφέρει ο υποψήφιος και συνεχίζει:

"Η ηγετική του φυσιογνωμία, η αποφασιστικότητα και η οργανωτικότητά του είναι τα στοιχεία που πέτυχαν την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών αλλά και των σημαντικών προβλημάτων των πολιτών και του δήμου. Πιστεύοντας ο ίδιος ακράδαντα στην δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, ως μοχλών για την τοπική ανάπτυξη, έχει την συμπαράσταση μιας πλειάδας ανθρώπων της τοπικής αγοράς.

Στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται το μέλλον ολόκληρης της Αιγιάλειας και δεν πρέπει να χαθεί άλλη μία ευκαιρία για τον τόπο μας. Ο συνδυασμός «Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια» καλεί όσους αγωνιούν και ενδιαφέρονται για το αύριο των παιδιών τους αλλά και του τόπου, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του Σταύρου Λυριντζή, για την οικοδόμηση της νέας Αιγιάλειας και να μην παραμείνουν απλοί θεατές.

Μια προσπάθεια η οποία θα στηρίζεται σε νέους ανθρώπους και υλικά με τεχνολογία αιχμής και όχι ανακυκλώσιμα. Το μέλλον του τόπου μας θα χτιστεί όχι με άκρατη υποσχεσιολογία και παροχολογία τύπου ‘Μαυρογυαλούρου’ αλλά με φρέσκιες ρεαλιστικές λύσεις και την αποτελεσματικότητα του Σταύρου Λυριντζή, ως ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ της τοπικής ανάπτυξης. Με σηκωμένα μανίκια λοιπόν συμπαρατάσσομαι ως εργάτης κ’ εγώ του παραπάνω σκοπού."

- Σαμαρτζή Διονυσία – Φυσικοθεραπεύτρια

Αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Σαμαρτζή: "Το Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια μέσα από τη συλλογικότητά του εκφράζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παράταξη αυτών των Εκλογών τι πραγματικά σημαίνει «ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση». Η υποψηφιότητα του Σταύρου Λυριντζή για Δήμαρχος Αιγιαλείας προέκυψε μέσα από αυτή τη συλλογικότητα και δεν ξεπετάχτηκε ούτε από χρίσματα του χθες και του σήμερα, ούτε από πρόσκαιρες συμμαχίες.

Είναι τιμή του Σταύρου Λυριντζή που μπήκε μπροστά και δεν
υποτάχθηκε."

- Βεργόπουλος Γιώργος-Αγρότης

"Για εμάς τους πολίτες που αποτελούμε τη «σιωπηλή πλειοψηφία» αυτού του τόπου έχει σημάνει προ πολλού η ώρα κατά την οποία η Αιγιάλεια θα αποκτήσει ένα Δήμαρχο ικανό να διοικήσει, όπως ο Σταύρος Λυριντζής με τη βοήθεια προσωπικοτήτων όπως τα μέλη που συμμετέχουν στο Κίνημα Πολιτών για την Αιγιάλεια. Έχει έλθει η ώρα για αναπτυξιακές πρακτικές οι οποίες μπορούν να προκύψουν στην πράξη μόνο μέσα από ομάδες ανθρώπων με κοινή σκέψη και θέληση και κυρίως εμπειρία στη διαχείριση πόρων και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής μας."

- Κοτσώνης Γεώργιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος (Διοίκηση επιχειρήσεων)

Φρέσκος Αέρας Στα Δημοτικά Πράγματα. Επιτέλους! Μετά από τόσα χρόνια κάτι ελπιδοφόρο κινείται σε αυτήν την πόλη «Το κίνημα πολιτών για την Αιγιάλεια», υπό την ηγεσία του Σταυρού Λυριντζή και με την συμμετοχή συμπολιτών πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες, θα αποτελέσει τον καταλύτη για τις περαιτέρω τοπικές εξελίξεις στα κοινά. Στηρίζω Σταύρο γιατί αποδεικνύει καθημερινά όπως απέδειξε ως Αντιδήμαρχος την δημιουργικότητα του, την συνέπεια λόγων και έργων και το ασυμβίβαστο του με κομματικούς μηχανισμούς.

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις