Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Διαφωνία για τα τηλεοπτικά της Σουπερλίγκ

Διαφωνία για τα τηλεοπτικά της Σουπερλίγκ

Συνολικά 13 ομάδες της Super League υπέγραψαν τη συμφωνία

Συνολικά 13 ομάδες υπέγραψαν το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA (2017-2019), αλλά σε αυτές δεν περιλαμβάνεται ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η Ξάνθη.

Ο πρώτος ξεκαθάρισε με επιστολή του ότι είναι επιφυλακτικός - εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση που δεν είχε δικαίωμα ψήφου - στην ανανέωση της συμφωνίας, ο δεύτερος απείχε όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, ενώ η τρίτη είπε "όχι".

Στο Δ.Σ. της Λίγκας ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε μέσω του Μάκη Γκαγκάτση καθώς σε αυτό δεν βρέθηκε ο Ιάκωβος Αγγελίδης λόγω των επαφών που έγιναν με την πλευρά του Γκιόργκι Λόρια. Μέσω του Γκαγκάτση εκφράστηκαν οι εξής θέσεις του "Δικεφάλου":

-Ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται να υπογραφεί σύμβαση με την Nοva χωρίς συζήτηση επί μέρους όρων, όπως ο διαχωρισμός των ιντερνετικών δικαιωμάτων. Για το θέμα, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έστειλε και εγγράφως την θέση του ΠΑΟΚ.

- Ο Αγγελίδης θα συμμετάσχει στην Επιτροπή που θα συζητήσει την πρόταση που θα γίνει προς τον ΟΠΑΠ.

- Υπήρξε διαφωνία στην πρόταση του Εργοτέλη να πέσουν δυο ομάδες φέτος (δηλαδή ΟΦΗ και Νίκη Βόλου).

Η διαχείριση των τηλεοπτικών με αυτόν τον τρόπο είναι στον "αέρα", καθώς δύο από τους τρεις μεγάλους της Super League (η ΑΕΚ δεν μετέχει ακόμη στις διαδικασίες της Super League), ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έδειξαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν. Συνολικά οι ψήφοι ήταν 13 (ναι) - 1 (όχι).

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports