Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προσφυγή Χατζάκη στα πολιτικά δικαστήρια

Προσφυγή Χατζάκη στα πολιτικά δικαστήρια

Επειδή θεωρεί ότι «επλήγη η τιμή και η υπόληψη» του κ. Χατζάκη από δηλώσεις του υπουργού

Τις θέσεις του Σωτήρη Χατζάκη ανέπτυξε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα, ο συνήγορος του, νομικός Αντώνης Βγόντζας, υπενθυμίζοντας την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτημα να ακυρωθεί η ανάκληση του διορισμού του κ. Χατζάκη. Επίσης, ανακοίνωσε την απόφαση του Σ. Χατζάκη να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού Ν. Ξυδάκη, επειδή θεωρούν ότι «επλήγη η τιμή και η υπόληψη» του κ. Χατζάκη από δηλώσεις του υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης διαβίβασαν χθες τον φάκελο του Εθνικού θεάτρου στον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη.

Παράλληλα, σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τον διορισμό του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής Στάθη Λιβαθινού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture