Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

O Στράτος Βαρδάκης στηρίζει Δημήτρη Καλογερόπουλο

O Στράτος Βαρδάκης στηρίζει Δημήτρη Καλογερόπουλο

Για ένα Αίγιο που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητές του

Η αυθόρμητη και ανεπιφύλακτη συμμετοχή του Στράτου Βαρδάκη στις τάξεις της «Αυτοδιοικητικής Δράσης Αιγιάλειας» αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση σ΄ εκείνους που μάταια αφήνουν «σκιές» για την συνεργασία των επαγγελματιών του δήμου Συμπολιτείας με την δημοτική αρχή. Ένας από τους παλαιότερους επαγγελματίες του δήμου Συμπολιτείας, αφού διατηρεί εδώ και είκοσι χρόνια κατάστημα στην παραλία της Αβύθου, ο Στράτος Βαρδάκης, βγαίνει μπροστά σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τον τόπο και ακολουθεί την σταθερή αυτοδιοικητική επιλογή του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου για το νέο δήμο Αιγιάλειας.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η συνεργασία Δήμου και επαγγελματιών της Συμπολιτείας υπήρξε άψογη. Απόδειξη είναι η κατακόρυφη άνοδος σε όλες τις παραλίες του δήμου και η μεγάλη επισκεψιμότητα κυρίως από την έδρα του νέου δήμου, το Αίγιο. Ακόμα κι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για την συνεργασία Δήμου – επαγγελματιών, όλα αυτά τα χρόνια επισκέπτονται τις παραλίες της Συμπολιτείας για διασκέδαση, ψυχαγωγία ή έναν απλό περίπατο στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον που διαθέτει σήμερα ο δήμος. Το παράδειγμα του δήμου Συμπολιτείας θα πρέπει να είναι η πυξίδα μας για το Αίγιο και κυρίως για την παραλία του. Όπως έγινε η Συμπολιτεία πόλος έλξης επισκεπτών απ’ όλα τα μέρη, έτσι και η παραλία του Αιγίου θα μπορέσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και να βρει την θέση που της αξίζει στην ισόρροπη ανάπτυξη του ενιαίου δήμου Αιγιάλειας. Η εγγύηση για να το πετύχουμε αυτό είναι η σιγουριά, η ικανότητα και η εργατικότητα που εμπνέει ο καταξιωμένος δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος και η παράταξη «Αυτοδιοικητική Δράση Αιγιάλειας».

Ο Στρατής Βαρδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, καταξιώθηκε επαγγελματικά στο δήμο Συμπολιτείας και στην παραλία της Αβύθου ενώ τα τελευταία χρόνια είναι συμβουλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις