Στον Ι.Ν. Οσίου Ιωακείμ στην Έξω Αγυιά
Tην Κυριακή το πρωί, 7 Ιουνίου 2015, η ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του Ναού Οσίου Ιωακείμ της έξω Αγυιάς, παρουσίασε την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ», μετά την λειτουργία ,στο «Αρχονταρίκι» του Ναού.
Η παρουσίαση έγινε με προβολή διαφανειών από την Κλειώ Βάρου και την Σταυρούλα Ζαγούρα, με την συνδρομή της Όλγας Σπηλιοπούλου, όλες παλαιά και έμπειρα μέλη του φορέα.
Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα τόσο από τους παρευρισκόμενους όσο και από τον Ιερέα του Ναού, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την πρόληψη, την ποιότητα στην ζωή μας και τον εθελοντισμό.
Τα μέλη της ομάδας Στήριξης και Επικοινωνίας της «ΠΡΟΤΑΣΗΣ» στέλνουν τις ευχές τους σε όλους τους φίλους και συνεργάτες του φορέα, για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Οι συντονιστές: Αλέξης Μουζακιώτης, Τριαντάφυλλος Λιάτσος
Τα μέλη: Κλειώ Βάρου, Σταυρούλα Ζαγούρα, Δημήτρης Κάργας, Ελένη Κόκλα, Γιάννης Λανδρίτσης, Αναστασία Μακρή, Γερασιμίνα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Σέργιος, Όλγα Σπηλιοπούλου, Σοφία Σπηλιωτοπούλου, Μανώλης Στεφανάκης.




Στο μεταξύ την Κυριακή 7 Ιουνίου η ομάδα ΔΙΟΔΟΣΣΣ της ΠΡΟΤΑΣΗΣ, πραγματοποίησε μία ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας στον πεζόδρομο της οδού Κιλκίς στην πλατεία Αγ. Σοφίας.
Το θέμα της ήταν «ΞΑΝΑΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» και αποτέλεσε συνέχεια και εξέλιξη της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε πέρσι περίπου την ίδια εποχή στο ΚΔΑ.
Μέσα από ένα φωτογραφικό οδοιπορικό , ιστορικές πηγές και διηγήσεις, η ομάδα ΔΙΟΔΟΣΣΣ μετέφερε τα μηνύματα της σε ανοικτό χώρο.
Δεκάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την ιστορία της περιοχής, και τις προοπτικές που προτείνει η «ΠΡΟΤΑΣΗ» μέσα από την δουλειά των εθελοντών της ομάδας ΔΙΟΔΟΣΣΣ για την κοινωνική δικτύωση.
Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι πολίτες τόσο για την έκθεση όσο και για τις δράσεις του φορέα αποτελούν ένα αισιόδοξο μήνυμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr