Θα μιλήσει την Δευτέρα στο σταθμό
Η ΕΡΤ-Πάτρας μετά από δυο χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και λειτουργώντας ως το ραδιόφωνο των αγωνιζόμενων εργαζομένων αλλά και ως μια ελεύθερη φωνή για τους πολίτες της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, βγαίνει στον ερτζιανό αέρα την Δευτέρα 15 Ιουνίου με πρόγραμμα και με γνώμονα την γραμμή που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα.
Στην εκπομπή του Γιάννη Παντελόπουλου την Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. η ΕΡΤ-Πάτρας ξεκινάει με τον πολιτισμό και με μια ευτυχή συγκυρία να φιλοξενεί σε αποκλειστική συνέντευξη τον νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ κ.Κώστα Καζάκο.
«Σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης όπου αυτός ο ογκόλιθος του νεοελληνικού μας θεάτρου θα ξεδιπλώσει το όραμα που έρχεται να υλοποιήσει κατά την διάρκεια της θητείας του», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΕΡΤ Πάτρας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr