Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοδος μετά το...σφυροκόπημα στο Χρηματιστήριο

Άνοδος μετά το...σφυροκόπημα στο Χρηματιστήριο

Με μικρή άνοδο έκλεισε το ΧΑΑ

Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη, μετά τη δραματική πτώση των τριών τελευταίων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 19,35% και ο δείκτης των τραπεζών κατά 63,81%.

Σήμερα, οι τραπεζικές μετοχές πήραν «ανάσα», μετά το τριήμερο σφυροκόπημα, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι η επανεμφάνιση των αγοραστών στις τράπεζες δείχνει ότι η αγορά εισέρχεται στο τροχιά εξισορρόπησης, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί, όμως, η υψηλή μεταβλητότητα στον κλάδο, μέχρι η αγορά να δει τα αποτελέσματα των stress tests.

Πάντως σήμερα, ο τραπεζικός δείκτης κατέγραψε κέρδη σχεδόν 18%. Η μετοχή της Εθνικής κέρδισε 27,5%, της Alpha Bank 11,6%, της Eurobank 17,3% και η μετοχή της Πειραιώς κέρδισε 3,6%.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 666,68 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 3,65%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά