Θα στείλει ξανά βομβαρδιστικά στην Μέση Ανατολή
Την απόφαση να επαναφέρει τα μαχητικά και βομβαρδιστικά της αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή και ειδικότερα στη Συρία, γνωστοποίησε ο υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας.
«Πρέπει να επαναφέρουμε τα μαχητικά μας αεροσκάφη σε θέσεις μάχης τιο συντομότερο δυνατό. Η κυβέρνηση επιθυμεί την άμεση εφαρμογή της απόφασης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη των επιχειρήσεων κατά του Ισλαμικού Κράτους», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.
Ωστόσο, όπως τονίζεται, η Δανία δεν είναι έτοιμη να εφαρμόσει άμεσα τα πλάνα της, καθώς τα αεροσκάφη που διατηρούσαν στο Ιράκ επέστρεψαν και θα χρειαστεί η οργάνωση νέας αποστολής.
Η Δανία έχει υποστεί τις τραγικές συνέπειες της τρομοκρατίας, όταν τον Φεβρουάριο νεαροί Μουσουλμάνοι σκότωσαν δύο Δανούς, σε επιθέσεις αυτοκτονίας.
ΠΗΓΗ: protothema.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr