Τελευταία Ενημέρωση: 01:28, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Τρανσέξουαλ από την Ιαπωνία η Miss International Queen 2009

Τα πεντηκοστά διεθνή καλλιστεία έγιναν στην Ταϊλάνδη


Η Haruna Ai, τρανσέξουαλ, τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια κατέκτησε το τίτλο της Miss International Queen 2009.

To σαββατοκύριακο που πέρασε, πανέμορφα τρανσέξουλ μοντέλα από όλο τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν στην Ταϊλάνδη για να διεκδικήσουν το στέμμα και το χρηματικό έπαθλο.

Η Haruna Ai κατέκτησε τον τίτλο νικώντας τις άλλες 20 διαγωνιζόμενες και έγινε η πρώτη νικήτρια από την Ιαπωνία.

Η ίδια δήλωσε ότι θα ήθελε διαγωνισμοί όπως αυτός να δείξει σε όλους ότι πρέπει να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να ζουν ελεύθερα. Ο τρόπος ζωής στην Ιαπωνία είναι περισσότερο παραδοσιακός και οι τρανσέξουλ δεν μπορούν να ζουν ελεύθεροι, ενώ στην Ταϊλάνδη κάνουν ό,τι θέλουν.

Πάντως, δεν ξέρω πώς το κάνουν και είναι όλες θεές!

 

Δείτε το βίντεο της στέψης

 

Δημοσιεύτηκε: 05/11/2009 08:48

Τυπώθηκε: 22/03/2010 02:24

Από: thebest.gr/news/index/viewStory/3662

thebest.gr © 2010


Μοιραστείτε το άρθρο: 

BESTcalendar

Γίνε ρεπόρτερ του thebest.gr!

Στείλε μας σχόλια και νέα στο info@thebest.gr

BESTvideo

Αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατά την ανακήρυξη του Βάσου Λυσσαρίδη ως επίτιμου δημότη του Δήμου Συμπολιτείας (δείτε και τα άλλα βίντεο με την ομιλία του κ. Λυσσαρίδη και τις δηλώσεις Α. Κατσιφάρα και Α. Φούρα).