Άγνωστοι έσπασαν την πινακίδα και κατέβασαν τη σημαία
Άγνωστοι τα ξημερώματα έκαναν επίθεση στα γραφεία του Παναιγιαλείου στο Αίγιο. Όπως γράφει το filodimos.gr σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι των γραφείων της ομάδας και έσπασαν την πινακίδα, κατέβασαν δε και τη σημαία της ομάδας.
Το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά τις δραματικές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας κ. Αντώνη Ρέλλα περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Παναιγιαλείου από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής λόγω απόσυρσης ενδιαφέροντος του αιγύπτιου επενδυτή κ. Μορσέντι.
Σήμερα πάντως, σε μια προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων και για να κοπάσει η "θύελλα", η διοίκηση προχώρησε σε ανακοίνωση ανασκευασμού των δηλώσεων Ρέλλα περί "εξαπάτησης", μιλώντας για λόγια που ειπώθηκαν υπό συναισθηματική φόρτιση.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr