Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πέφτουν τα ευρωχρηματιστήρια

Πέφτουν τα ευρωχρηματιστήρια

Διαβάστε αναλυτικά

Πτωτικά κινήθηκαν σήμερα κατά την έναρξη των συναλλαγών τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την πτώση των τιμών του πετρελαίου να επηρεάζει τις αγορές. 

Στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE-100 άνοιξε με απώλειες 1,98% στις 5.760,42 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης Dax ξεκίνησε τη διαπραγμάτευση με πτώση 2,42% στις 9.430,13 μονάδες. 

Ο δείκτης Nikkei του χρηματιστηρίου του Τόκιο υποχώρησε 3,7% πέφτοντας στο χαμηλότερο σημείο του εδώ και 15 μήνες, λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου και της προειδοποίησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για κίνδυνο «εκτροχιασμού» της παγκόσμιας οικονομίας.

Ο Nikkei υποχώρησε 632,18 μονάδες και διαμορφώθηκε στις 16.416,19 μονάδες.

tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά