Και άλλες επιτυχίες για τα δελφίνια
Απόλυτα επιτυχημένη είναι η παρουσία της ΝΕΠ στους Χειμερινούς Αγώνες κολύμβησης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄-Β΄ στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Μετά τα μετάλλια της Αθανασίας Διαμαντή και του Σπύρου Φλωρόπουλου, σειρά είχαν και άλλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την 1η θέση στα 4x200μ. ελεύθερο στους παίδες Β΄ (Ζαμπλάρας, Σκούτας, Μαρίνης, Σταθόπουλος).
Επίσης, η Νάνσυ Διαμαντή κατέκτησε την 2η θέση στα 100μ. ελεύθερο με 1.02.73 και ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος την 3η στα 200μ. Μικτή Ατομική με 2.35.70.
Μερικά ακόμη αποτελέσματα:
Στα 50μ. ελεύθερο ο Κώστας Ζαμπλάρας κατέλαβε την 6η θέση με 29.18, ενώ ο Κώστας Σκούτας τερμάτισε 12ος με 30.20.
Στα 100μ. πρόσθιο ο Σπύρος Φλωρόπουλος κατέλαβε την 4η θέση με 1.12.58 και ο Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος την 16η με 1.29.33.
Ο Δημήτρης Μαρίνης τερμάτισε 7ος στα 200μ. ύπτιο με 2.37.04.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr