Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 29/2-1/3 ΣΕ ... ΑΣΕΜΝΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο μπαράκι της ηδονής

Ενας εννιαμελής νεανικός θίασος, θα μας αναστατώσει με την ακατάλληλη για ανηλίκους παράσταση "Νύχτες παλιμπαιδισμού" στο Λιθογραφείον της Μαιζώνος, το διήμερο 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, στις 9.30μ.μ. Με επικεφαλής το γνωστό ηθοποιό Δημητρη Κουρούμπαλη (που το ευρύ κοινό έμαθε στο σήριαλ "Δέκα λεπτά κήρυγμα), ο οποίος πρωταγωνιστεί και υπογράφει το τολμηρό κείμενο, θα... παρεκτραπούμε σε ένα μπαράκι σεξουαλικής ηδονής, το "Λε Λουβρ". Η παράσταση παιζόταν μετά τα μεσάνυχτα στο Θέατρο Νέου Κόσμου και είναι εμπνευσμένη από την ερωτική λογοτεχνία.

 

Στο «Λε Λουβρ» γίνονται όργια κάθε Παρασκευή. Αιτία δεν είναι η σαξονική μεταφυσική της ημέρας αυτής, όσο η παρουσία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου στην επιλογή της μουσικής: λέγεται Quadrápod, είναι αγνώστου καταγωγής και ικανός να υποβάλει σε εγρήγορση σεξουαλική όλους τους θαμώνες με αμίμητο τρόπο.Κανείς δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως κυριαρχεί ένα μπιτ που αντιγράφει το ρυθμό της συνουσίας και μια μελωδία που λιγώνει τις αισθήσεις. Ολο αυτό στολίζεται από ερωτόλογα σε στίχους, σεμνούς ή καθόλου. Τα θέματα δρομολογούνται κι η φύση αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
Κάπως έτσι τις βραδιές αυτές το «Λε Λουβρ» μεταμορφώνεται σ’ ένα καράβι αισθησιασμού και οι άνθρωποι που παρευρίσκονται σπάνια φεύγουν αζευγάρωτοι,ακόμα κι αν μετανιώνουν την επόμενη μέρα.
Πρόκειται για μια παράσταση για την σεξουαλική ηδονή, για την επιθυμία, για το "θέλω", που μετατρέπεται και σε κυρίαρχο ρήμα των ηρώων. Δράσεις, στάσεις, σκέψεις και συμπεριφορές κινητοποιούνται από το "Θέλω αυτόν γι' αυτό τον θέλω!" Συνεχή σεξουαλικά υπονοούμενα, νέα  αργκό και ανολοκλήρωτοι έρωτες κυριαρχούν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Δημήτρης Κουρούμπαλης -Σκηνοθεσία: So7-Επιμέλεια Κίνησης, Χορογραφίες: Φρόσω Κορρού, Σκηνικά Κοστούμια: Κenny Μaclellan-Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σταμουλακάτου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάσος Καραχάλιος, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Τίτος Λιτινας, Ίριδα Μάρα, Χριστίνα Μπίτου, Πηνελόπη Μωρούτ, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Βασιλική Τρουφάκου


*Γενική είσοδος: 12 ευρώ,Φοιτητικό, ανέργων: 8 ευρώ
Ατέλεια: 6 ευρώ. Κρατήσεις στο 2610 328394 και με μήνυμα στη σελίδα του Λιθογραφείον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View