Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Υδροχόος

Μια μέρα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε συγκρούσεις, γιατί η Σελήνη συναντά τον πολεμικό Άρη στον Σκορπιό και αυξάνει τις τάσεις επιθετικότητας. Προσοχή ειδικά σε εντάσεις με άτομα εξουσίας. Χρειάζονται και οι διαφωνίες, όμως με τρόπο. Αποφύγετε βιασύνες κι εγωισμούς. Το πρωί επίσης προσοχή σε προβλήματα στην επικοινωνία και σε συναντήσεις.

Ιχθύες

Αν ταξιδεύετε σήμερα ή αν έχετε επαφές με άτομα απ' το εξωτερικό, χρειάζεται προσοχή σε ταλαιπωρίες κι εντάσεις. Επίσης ταλαιπωρίες και συγκρούσεις είναι πιθανές σε νομικές υποθέσεις και σε σπουδές – εντάσεις με δασκάλους. Φιλοσοφικές, πολιτικές συγκρούσεις. Πιθανά ξεκινήματα ωστόσο. Το πρωί δεν υπάρχει και πολύ κατανόηση, με προβλήματα επικοινωνιακά.

Κριός

Ο μήνας κλείνει κάπως δύσκολα, με τη συνάντηση της Σελήνης με τον πολεμικό Άρη στον Σκορπιό να προκαλεί διάφορους υπόγειους ανταγωνισμούς και ίντριγκες, ή να βγάζει ζήλιες κι εκδικητικότητες στην επιφάνεια. Προσέξτε ειδικά τους οικονομικούς ανταγωνισμούς και τις ταλαιπωρίες. Το πρωί είναι πιθανά και προβλήματα στο ίντερνετ και την επικοινωνία.

Ταύρος

Προσέξτε τους ανταγωνισμούς σήμερα, γιατί η Σελήνη συναντιέται με τον μαχητικό Άρη και δημιουργεί εύφλεκτο κλίμα, με συγκρούσεις κι εκνευρισμό. Επίσης προσοχή σε βιασύνες, μικροατυχήματα, φλεγμονές. Το πρωί μπορεί να υπάρξουν κι επικοινωνιακά προβλήματα. Μια μέρα με πιθανές διαφωνίες αλλά και διεκδικήσεις – χρειάζονται όμως κι αυτά καθώς σας κινητοποιούν.

Δίδυμοι

Εριστικό το κλίμα στο χώρο δουλειάς αλλά και γενικά στη καθημερινότητά σας σήμερα με την εύφλεκτη σύνοδο Σελήνης-Άρη, και θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις. Μην είστε ανυπόμονοι και κριτικοί. Επίσης προσοχή χρειάζεται και στην υγεία – αποφύγετε τις τοξικές τροφές και συνήθειες. Το πρωί ίσως υπάρξουν και προβλήματα σε ταξίδια ή επικοινωνία.

Καρκίνος

Αρκετός εγωισμός σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη, ενώ ειδικά θα πρέπει να τον προσέξετε στις σχέσεις σας με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά. Ωστόσο είναι μέρα που διεκδικείτε πράγματα, είστε πιο δραστήριοι, αποφασιστικοί και δημιουργικοί, ίσως ξεκινάτε και κάποιο δημιουργικό project. Το πρωί προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές ή άλλες συναλλαγές.

Λέων

Βγαίνει ο εγωιστής και βιαστικός σας εαυτός στην επιφάνεια σήμερα με την εύφλεκτη σύνοδο Σελήνης-Άρη, η οποία εφιστά την προσοχή σε εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και σε ατυχήματα, κοψίματα, κρυώματα κλπ. Πολεμικό το κλίμα, ειδικά μάλιστα στο σπίτι. Πιθανόν να τρέχετε για θέματα ακινήτων ή οικογένειας. Το πρωί υπάρχουν κι επικοινωνιακά προβλήματα.

Παρθένος

Πολεμικό το κλίμα σήμερα με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη, και ειδικά στην επικοινωνία θα πρέπει να προσέξετε την προκλητικότητα και την οξύτητα. Φροντίστε να μην πείτε λόγια που πληγώνουν. Χρειάζονται και οι διαφωνίες, αλλά πρέπει να γίνουν σωστά. Επίσης προσοχή σε βιασύνες κι εντάσεις στις μετακινήσεις. Επικοινωνιακά προβλήματα το πρωί, κυρίως στη δουλειά.

Ζυγός

Πιθανά οικονομικά άγχη κι ανταγωνισμοί σήμερα με την εύφλεκτη σύνοδο Σελήνης-Άρη, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις κι αγορές. Προσοχή στην κτητικότητα. Το πρωί επίσης η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της, τόσο σε καθημερινά θέματα, όσο και στα ερωτικά.

Σκορπιός

Η Σελήνη συναντά τον πύρινο Άρη στο ζώδιό σας σήμερα, μια επιρροή ιδιαίτερα μαχητική, η οποία σας βοηθά μεν να πάρετε πρωτοβουλίες, να ξεκινήσετε πράγματα, να δράσετε και να διεκδικήσετε, σας κάνει όμως και πολύ ευέξαπτους, γι' αυτό προσοχή σε εντάσεις, βιασύνες, εριστικότητα. Το πρωί επίσης η επικοινωνία παρουσιάζει ορισμένα προβλήματα.

Τοξότης

Το κλείσιμο ορισμένων θεμάτων και κύκλων σήμερα μπορεί να σας τρέξει και να σας ταλαιπωρήσει, όμως ενδέχεται τελικά να τα καταφέρετε. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα αρκετά εύφλεκτο, ενώ προσοχή χρειάζεται σε παρασκήνια και υπόγειους ανταγωνισμούς – κρυφοί εχθροί. Το πρωί προσέξτε και ορισμένες ταλαιπωρίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Δεν είναι και πολύ εύκολη μέρα, γιατί η Σελήνη συναντά τον μαχητικό Άρη στον Σκορπιό και δημιουργεί θερμό κλίμα, με διαφωνίες, εριστικότητα κι εντάσεις, ειδικά μάλιστα με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Ωστόσο ενδέχεται να ξεκινάτε την υλοποίηση κάποιου σχεδίου. Το πρωί προσοχή σε προβλήματα σε οικονομικές ή άλλες συναλλαγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being