Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Από νωρίς ξεκινά το γλέντι την Τσικνοπέμπτη στο ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΝ - Η Μέρκελ κουμπάρα στον Γάμο της Γιαννούλας της Κουλουρούς!

Από νωρίς ξεκινά το γλέντι την Τσικνοπέμ...

Δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Όπως μας λένε όλοι οι άνθρωποι στο αγαπημένο στέκι ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΝ στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, ως πιστοί θεματοφύλακες της παράδοσης, την ερχόμενη Τσικνοπέμπτη, τη μέρα του Γάμου της αγαπητής και σεβαστής μας αδελφής Γιαννούλας (με 2 ν), θα ξεκινήσουμε το γλέντι από νωρίς το πρωί (δεν κρατιόμαστε δηλαδή), και τα πρώτα 50 σουβλάκια (συλλεκτικά με καλαμάκι από ατόφιο χρυσό 14 καρατίων) θα είναι έτοιμα στις 11.06.45 δευτερόλεπτα.

Σαφώς και έχουν ήδη προπωληθεί τα περισσότερα, αλλά τα 18 εναπομείναντα δημοπρατούνται την Τετάρτη το πρωί στις 11.00 στο διαδίκτυο από τον οίκο Cristie's....

Ο Λάμπης με την Γιώτα θα ξεκινήσουν στις 12.00 με γαργάρες με υδατικό διάλυμα με ροζέ αλάτι Ιμαλαίων και λικέρ θυμάρι με αναλογία 1 προς 4, που είναι και το μυστικό του επιτυχημένου τραγουδιστικού ντουέτου.

Η ...εξαιρετικά συμπαθής και αγαπητή στον ελληνικό λαό, Αγγέλα Μ....... και κουμπάρα εφέτος στον Γάμο της Γιαννούλας της Κουλουρούς, θα περάσει για ένα προσφάι με λουκανικάκι και ψωμάκι, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, και θα ανακοινώσει εκεί δα στην πέργκολα μας το δώρο του Γάμου.
Εικάζεται δε ότι....πςπςπς... Ναι, Ναι, αυτό είναι που σκεφτήκατε!!

Και αφού θα φάμε, θα πιούμε και θα δείξουμε το ταλέντο μας στον χορό και το τραγούδι, θα πάρουμε και τη κουμπάρα την Αγγέλα, δαυλί πια τελείως και θα ανηφορίσουμε το απογευματάκι για την Γερμανού γιατί ο Ασημάκης κι ο Χουρδούμης ήδη θα βρίσκονται εκεί σε αναμμένα κάρβουνα...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life