Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Σήμερα η κηδεία της 31χρονης εγκύου και μητέρας άλλων δύο παιδιών-Θρήνος στο Θεριανό για τον αιφνίδιο θάνατο της Πάολας Θανοπούλου

Αχαΐα:Σήμερα η κηδεία της 31χρονης εγκύο...

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Η είδηση του θανάτου της 31χρονης Πάολας Πολυγέννη - Θανοπούλου, μητέρας δυο παιδιών και εγκύου στον όγδοο μήνα έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία  στην τοπική κοινωνία του Θεριανού Αχαΐας,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, την άτυχη μητέρα βρήκαν αναίσθητη  στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας,στο σπίτι της. Συγκριμένα, η κοπέλα που φυλούσε τα παιδιά της οικογένειας πήγε το πρωί στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν της άνοιγε. Έτσι οι περίοικοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπως και η Αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, όπως και του εμβρύου που κυφορούσε.

Την Τρίτη, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζόλα, είχε προγραμματιστεί η νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η Πάολα Πολυγένη ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Θανόπουλο γιου του Τάκη Θανόπουλου, και ήταν μητέρα δυο παιδιών, τεσσάρων και ενάμιση ετών, ενώ περίμενε να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα 2 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Θεριανού.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις