Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άραξος: 24χρονη υπαξιωματικός τραυματίστηκε στην 116 Πτέρυγα Μάχης- Υπέστη κάταγμα σπονδύλου- Διατάχθηκε ΕΔΕ

Άραξος: 24χρονη υπαξιωματικός τραυματίστ...

Το προσωπικό ήταν σε επιφυλακή, λόγω διήμερης άσκησης που πραγματοποιείται

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε  αεροσκάφος, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε μια 24χρονη υπαξιωματικός μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στην Αεροπορική Μονάδα του Αράξου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 24χρονη  έπαιρνε μέρος σε μεταφορά καυσίμων μέχρι την πίστα με τα  μαχητικά αεροσκάφη, όταν ξαφνικά  σημειώθηκε η έκρηξη.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και χειρουργείται ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το προσωπικό της μονάδας  ήταν σε επιφυλακή, λόγω διήμερης άσκησης που πραγματοποιείται στην μονάδα.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις