Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μεταξύ Καμμένου και Μουζάλα

Μεταξύ Καμμένου και Μουζάλα

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Υπάρχουν πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε κάποιος να τους ζητήσει να παραιτηθούν.

Αλλά να εγείρεται μείζον θέμα για μια λεκτική απροσεξία, στα όρια του σαρδάμ, σε βάρος του Γιάννη Μουζάλα είναι επιεικώς υπερβολικό. Και κάτι χειρότερο. Είναι ακόμα μία εκδοχή λαϊκισμού και εθνοκαπηλείας και δεν είναι τυχαίο που το θέμα το σήκωσε στα κεραμίδια ο κυβερνητικός εταίρος Π. Καμμένος.

Προσωπικά θα ένοιωθα καλύτερα αν έμενε στην κυβέρνηση ο Μουζάλας και έφευγε ο Καμμένος.

Υ.Γ. Διατηρώ επιφυλάξεις για την πολιτική Μουζάλα στο προσφυγικό πρόβλημα, για παράδειγμα θα ήθελα να έβλεπα περισσότερο κράτος με τις προνοιακές του δομές και λιγότερες ΜΚΟ κι αλληλέγγυους, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις