Από τον αθλητικό δικαστή
Η Παναχαϊκή πήρε νέα αναβολή στον αθλητικό δικαστή για την υπόθεση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Συγκεκριμένα οι "κοκκινόμαυροι" πέτυχαν να μην εκδικαστεί η υπόθεση λόγω της αποχής των δικηγόρων και κατά συνέπεια είναι στον «αέρα» και το παιχνίδι με τη Λαμία.
Όπως ανέφερε η αθλητική δικαστής: "Σας ενημερώνουμε ότι για την υπόθεσή σας με αριθμ. κλήσης 77/15.3.2016, η οποία αναβλήθηκε, κατά τη σημερινή δικάσιμο, λόγω της αποχής των πληρεξουσίων δικηγόρων σας, Μηνά Λυσσάνδρου και Δημητρίου Καρπετόπουλου, από τα καθήκοντά τους, ορίζεται νέα δικάσιμος την Τρίτη 29.3.2016 και ώρα 10.00.
Η Τακτική Αθλητική Δικαστής".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr