Τόνισε ο έμπειρος πολίστας του ΝΟΠ
Ο ΝΟΠ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο πωτάθλημα της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών, όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητος μέχρι στιγμής.
Ο Θανάσης Κοντάκος, που είναι από τους έμπειρους αθλητές της πατρινής ομάδας, σχολίασε στην εφημερίδα Ματch την μέχρι τώρα παρουσία του ΝΟΠ: "Εμείς σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη και μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει" και πρόσθεσε:
"Σε ότι αφορά τον επόμενο αντίπαλό μας το Περιστέρι είναι μία ομάδα που μπορεί να σου κάνει την ζημιά, αν την αφήσεις, αλλά εμείς βέβαια δεν έχουμε καμία πρόθεση να την αφήσουμε. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο αήττητοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ".
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στον φίλαθλο κόσμο: "Σίγουρα θέλουμε τη βοήθεια των Πατρινών φιλάθλων στη φετινή μας προσπάθεια και ελπίζω να την έχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr