Οι μαθητές είναι καλα στην υγεία τους
Φωτιά πήραν από χθες το βράδυ τα τηλέφωνα των πατρινών μαθητών που πριν από λίγες ώρες είχε αναχωρήσει για την Τραπεζούντα της Τουρκίας προκειμένου να μετάσχουν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Οι προβληματικές επικοινωνίες μέσω των social media το τετράωρο που διήρκησε χθες η απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα επέτεινε την ανησυχία των γονέων που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους.
Η επικεφαλής της Πατρινής αποστολής Γεωργία Μητρογιάννη με μήνυμά της σήμερα στο facebook ενημέρωσε οτι όλοι είναι καλά και σε ασφαλές μέρος, ενώ και οι αγώνες θα συνεχιστούν σήμερα κανονικά.
"Είμαστε όλοι καλά !!!!!!! Και σε ασφαλές μέρος! !! Μη ανησυχείτε στην Ελλάδα! !!!!!! Αναβλήθηκαν οι προπονήσεις ΚΑΙ η κολύμβηση έφυγε για τους προκριματικούς !!!!!!! Τα παιδιά μας είναι ήρεμα και πάμε δυνατά το απόγευμα! !!!!!!!" ανέφερε στο facebook η κυρία Μητρογιάννη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr