Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γερμανία: Προεκλογικές μειώσεις φόρων υπόσχεται ο Σόιμπλε

Γερμανία: Προεκλογικές μειώσεις φόρων υπ...

Ύψους 6,3 δισ. ευρώ

Μπορεί ο σκληρός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σόιμπλε να είναι ο εισηγητής του δόγματος της λιτότητας και των φορο-επιβαρύνσεων στην Ευρώπη, αλλά όταν η άσκηση πολιτικής αφορά την Γερμανία, και ειδικά προ των επερχόμενων εκλογών τον επόμενο Σεπτέμβριο, τα πράγματα αλλάζουν.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχεδιάζει να προωθήσει μειώσεις φόρων ύψους 6,3 δισ. ευρώ κατ' έτος για να τονωθεί η εγχώρια ζήτηση και να αποκρουστούν οι επικρίσεις από το εξωτερικό ότι η προσανατολισμένη στις εξαγωγές γερμανική οικονομία συμβάλλει στην ανισορροπία του διεθνούς εμπορίου, αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας αναμένεται να παρουσιάσει τα σχέδια του για τη φορολογία στην ετήσια σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τη Handelsblatt, η οποία επικαλείται ένα ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μειώσεις των φόρων πιθανόν θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις