Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Για το σερί ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μπάσκετ: Για το σερί ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο δικέφαλος υποδέχεται την Ρόντα Ράντομ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την ήττα από την Κύμη για την Basket League και στρέφει όλη την προσοχή στον αγώνα για το Champions League με την Ρόντα Ράντομ (6/12, 21:00, NS2).

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μετά την πολύτιμη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Βένττσπιλς θέλει να συνεχίσει με τις επιτυχίες και να... χτίσει ένα μικρό ευρωπαϊκό σερί που θα τον ανεβάσει στον όμιλο και θα τον βοηθήσει στην συνέχεια του θεσμού.

Οι αγώνες στο «Παλατάκι» είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να κερδηθούν και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίκτες του Μαρκόπουλου.

Ο προπονητής της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πέινερς που συνεχίζει και αισθάνεται ενοχλήσεις.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον κόσμο στο πλευρό του, ώστε να πάρει ώθηση για το θετικό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες και στο κόλπο της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports