Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στον ανακριτή σήμερα ο Αφγανός που στραγγάλισε τη φίλη του

Πάτρα:Στον ανακριτή σήμερα ο Αφγανός που...

Είχε πάρει προθεσμία και απολογείται σήμερα

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 25χρονος Αφγανός, που σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχτηκε ότι στραγγάλισε την 21χρονη φίλη του από τη Βουλγαρία, με το καλώδιο του φορτιστή κινητού τηλεφώνου.Το ερωτικό όπως όλα δείχνουν έγκλημα, έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, στο διαμέρισμα των γονιών της κοπέλας στην οδό Καλαμών, στον κόμβο Κουρτέσι.

Ο Αφγανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.Τραγικές φιγούρες αποτελούν τα δυο μικρά κορίτσια της Βουλγάρας.Όλα έγιναν όταν το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει. Η σχέση τους σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίαζε προβλήματα το τελευταίο διάστημα και η γυναίκα φέρεται να του είπε να χωρίσουν.

Τότε ο σύντροφός της θόλωσε και την έπνιξε με το καλώδιο του φορτιστή. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συνέχεια και όταν άρχισε να συνειδητοποιεί τι έκανε, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις