Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: "Ευθύνη της Ν.Δ., να είναι ο εχθρός ...των εχθρών του λαού!"

Ν. Νικολόπουλος: "Ευθύνη της Ν.Δ., ...

Τοποθέτηση Νίκου Νικολόπουλου στη συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε και τι υπηρετούμε! Και όποιος ακόμα…. ψάχνεται, μπορεί να το κάνει μόνος του, χωρίς να ενοχλεί και χωρίς να απασχολεί μία ολόκληρη παράταξη, της οποίας η ευθύνη απέναντι στον λαό και την χώρα είναι άλλη.

Κι αυτή είναι η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου κυβερνητικού προγράμματος και η συγκεκριμενοποίηση των θέσεών μας, κατά τρόπο που απλά και ρεαλιστικά να γίνονται κατανοητές από κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας».

Αυτά τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του  κόμματος, καταθέτοντας την προσωπική του άποψη και παράλληλα, μεταφέροντας τη φωνή των συμπολιτών του και των απλών αγωνιστών της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Ο Αχαιός πολιτικός ανέφερε πως "η κοινωνία, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, άναψε το πράσινο φως  στην παράταξη, η οποία μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στο πολιτικό προσκήνιο ως ηγέτιδα δύναμη και η ευθύνη της πλέον, είναι μόνο έναντι του λαού με την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου κυβερνητικού προγράμματος και τη συγκεκριμενοποίηση των θέσεων, ώστε αυτές να γίνουν κατανοητές από κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας."

«Το ηθικό και πολιτικό μας χρέος είναι να φέρουμε στο επίκεντρο της καθημερινής μας δράσης κάθε άνεργο, κάθε φτωχό, κάθε αδύναμο. Να κηρύξουμε τον υπέρ αδυνάτων αγώνα» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, κάνοντας λόγο για  τα αδιέξοδα της κυβέρνησης, η οποία αναζητάει συμμάχους έναντι ενός εχθρού, που δεν είναι άλλος από… τον ελληνικό λαό.

«Ο λαός που απερίφραστα και μαζικά καταδικάζει την λογική της απόλυτης υποταγής στην τρόικα και που πιστεύει, όπως και εμείς, ότι ασφαλώς και υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζεται να υποστεί την εξαθλίωση και την κατακρεούργηση κάθε κράτους πρόνοιας και κοινωνικής προστασίας αλλά και κάθε έννοιας εθνικής ανεξαρτησίας! Εμείς λοιπόν, είμαστε με τον λαό! Εχθροί των εχθρών του!» επεσήμανε ο βουλευτής, τονίζοντας πως όποιος είναι μαζί με τον λαό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και από κανέναν. «Όσα σωσίβια κι αν ρίξουν στη κυβέρνηση, όσα κόμματα και να δημιουργηθούν από σεβντά  καπρίτσιο ή από μικροπολιτική υστεροβουλία, όσο κι αν προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν και να μας αποδυναμώσουν, εμείς δεν χάνουμε, όσο είμαστε με τον λαό. Ο οποίος ξέρει, καταλαβαίνει και τιμωρεί. Μας το έδειξε και εμάς, όταν μας τιμώρησε στις εκλογές του 2009. Το δείχνει και σήμερα απέναντι σε αυτή την απερίγραπτη κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας, θα το δείξει και σε εκείνους από τα αριστερά ή τα δεξιά της, προσπαθούν να παραστήσουν πως είναι νέοι ενώ είναι παλιοί και απαράλλαχτοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση του Ν. Νικολόπουλου εμπεριείχε και  ένα μήνυμα προς τα στελέχη και τους πολιτευόμενους: «Όσοι από εμάς πιστέψαμε ή πιστεύουμε πως «είμαστε η Νέα Δημοκρατία» και πως αποχωρώντας από τη Νέα Δημοκρατία θα ...την πάρουμε μαζί μας, μάλλον κάπου χάσαμε τον δρόμο. Κάπου κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε στην εικονική πραγματικότητα του ψυχολογικού μας λαβύρινθου. Γιατί η πραγματική Νέα Δημοκρατία είναι εκεί έξω. Στις πόλεις και στα χωριά της Ελλάδας. Είναι τα απλά στελέχη της βάσης που έχουν δώσει πολύχρονους και σκληρούς αγώνες για την παράταξη, είναι οι απλοί και καθημερινοί πολίτες που ελπίζουν και πιστεύουν σε αυτή και στις διαχρονικές αξίες που υπηρετεί» υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο Αχαιός πολιτικός ανέφερε: «Η Νέα  Δημοκρατία είναι μια βαθιά ανθρώπινη και φιλολαική παράταξη που ξέρει να ανανεώνεται, να διορθώνει τα λάθη της και να συνδιαμορφώνει την πολιτική της με τις απαιτήσεις των καιρών και τα κελεύσματα των πολιτών. Για όλους αυτούς τους λόγους, αποτελεί μία παράταξη εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας. Σε αυτή την παράταξη, λοιπόν, η κάθε διαμαρτυρία οφείλει να ενσωματώνεται και να γίνεται αφορμή μίας νέας σύνθεσης. Είμαι βέβαιος πως αυτό θα γίνει και τώρα. Και μπορούμε να πετύχουμε πολλά ακόμα...».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις