Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν.Νικολόπουλος: "Εμείς λοιπόν, είμαστε με τον λαό!"

Ν.Νικολόπουλος: "Εμείς λοιπόν, είμα...

Απόσπασμα της ομιλίας του κ. Νικολόπουλου στη συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ

"Εμείς λοιπόν, είμαστε με τον λαό! Εχθροί των εχθρών του! Και καθώς είμαστε μαζί του, αποκλείεται να χάσουμε, όσα σωσίβια κι αν ρίξουν στη κυβέρνηση, όσα κόμματα και να δημιουργηθούν από σεβντά ή καπρίτσιο ή από μικροπολιτική υστεροβουλία, όσο κι αν προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν και να μας αποδυναμώσουν." δήλωσε μεταξύ άλλων στη σημερινή ομιλία του στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ ο Αχαιός Βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Στη συνέχεια, είπε: "Ο λαός μας, και ξέρει και καταλαβαίνει. Και τιμωρεί! Μας το έδειξε και εμάς, θα το δείξει και σε εκείνους από τα αριστερά ή τα δεξιά της, που προσπαθούν να παραστήσουν πως είναι νέοι ενώ είναι παλιοί και απαράλλαχτοι παλιομοδίτες και παλαιοκομματικοί."

Απαντώντας, στην δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς και στο συγκεκριμένο σημείο της εισήγησης του κ. Νικολόπουλου μεταξύ άλλων τόνισε: "Δέχομαι εκείνους που μπορεί να έχουν ιδεολογικό κενό, δεν δέχομαι όμως εάν έχουν επαγγελματικού τύπου κενό. Δεν δέχομαι την κρίση της προσωπικής τους στρατηγικής να την κάνουν κρίσηξ της παράταξης"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις