Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που έπνιξε την Βουλγάρα φίλη του με τον φορτιστή

Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που έπνιξε την ...

Ήταν συντετριμμένος

Προφυλακίστηκε ο Αφγανός που έπνιξε την 21 χρονη Βουλγάρα φίλη του με το καλώδιο από τον φορτιστή του κινητού της. Σήμερα ο 25χρονος Αφγανός οδηγήθηκε στον Ανακριτή. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και μετανοημένος.

"Βάλτε με φυλακή" είπε. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανα τόσο κακό σε έναν άνθρωπο που αγαπούσα τόσο πολύ, Κλείστε με φυλακή για να πληρώσω για το κακό που έκανα. Λυπάμαι τόσο πολύ για τα δύο μικρά παιδιά. Τα αγαπούσα. Την έπνιξα και μετά προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Όμως δεν μπόρεσα και μετά πήρα την αστυνομία".

Ο 25χρονος είπε στον Ανακριτή ότι ζήλευε την φίλη του επειδή είχε υποπτευθεί ότι τον απατά και διατηρεί άλλη σχέση.

Τραγικές φιγούρες τα δύο μικρά κορίτσια  της 21 χρονης Βουλγάρας αλλά και η μητέρα της με την οποία διέμεναν στι διαμέρισμα της οδού Καλαμών στον κόμβο Κουρτέσι. Τα παιδιά γνώριζαν τον 25 χρονο καθώς έμενε σε παρακείμενο δωμάτιο στο υπόγειο της πολυκατοικίας και είχαν καλή σχέση μαζί του. Τον αντιμετώπιζαν σαν πατέρα τους.

Ο δράστης βρίσκεται στη χώρα περίπου δέκα χρόνια και προσαθούσε να χτίσει τη ζωή στο πλευρό της αγαπημένης του η οποία δούλευε περιστασιακά σε μπαρ. Όμως αυτή κουράστηκε απο την ζήλια του και την συμπεριφορά του και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Τον τελευταίο καιρό η σχέση τους δοκιμαζόταν. Ώσπου η άτυχη κοπέλα του ζήτησε χθες το μεσημέρι να χωρίσουν. Η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί. Την περασμένη Κυριακή ο 25χρονος Αφγανός, έχασε τον έλεγχο και έπνιξε την 21χρονη φίλη του από τη Βουλγαρία, με το καλώδιο του φορτιστή του τηλεφώνου της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός  μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του,επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του αριστερού χεριού του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παραμείνει.

Στη συνέχεια , ο δράστης του εγκλήματος, πήγε σε συγγενείς της κοπέλας και τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και γύρω στις 4 το απόγευμα, ειδοποίησε την αστυνομία, ότι είχε σκοτώσει άνθρωπο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις