Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτέλους ...Χειμώνας! - Έντονα καιρικά φαινόμενα και χιόνια σε ολόκληρη την Αχαΐα

Επιτέλους ...Χειμώνας! - Έντονα καιρικά ...

Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων σε όλα τα ορεινά δίκτυα της Αχαΐας

Για όλους όσους παραπονιόμαστε πως ο Χειμώνας άργησε να έρθει, πήραμε από χθες την απάντησή μας, και μάλιστα σε αρκετά έντονο ύφος! Τρομερή πτώση της θερμοκρασίας μέσα σε μόλις λίγες ώρες, και χιόνια σε όλες τις ορεινές περιοχές, συνθέτουν το σκηνικό στην Αχαΐα το τελευταίο 24ωρο.

Ήδη από χθες, το βράδυ της Παρασκευής, η κίνηση οχημάτων σε όλους τους ορεινούς δρόμους του νομού γίνεται μόνο με αλυσίδες. Μάλιστα, αργά χθες το βράδυ η επαρχιακή οδός Πούντας - Καλαβρύτων παρέμεινε κλειστή για περίπου δύο ώρες, από τις 22:10 μέχρι τις 00:00 λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Στην Πάτρα η θερμοκρασία χθες το βράδυ δεν ξεπερνούσε τους 3 βαθμούς Κελσίου, και το ίδιο συμβάινει και σήμερα από νωρίς το πρωί. Σήμερα Σάββατο, περιμένουμε ήλιο, "με δόντια", καθώς η θερμοκρασία δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 6 βαθμούς Κλελσίου, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-4 βαθμούς Κελσίου.

Ο υπέυθυνος Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχίας Αχαίας Δημήτρης Φιλιππάτος τόνισε στο thebest.gr ότι όλα τα μηχανήματα και οι υπάλληλοι είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις