Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ψάχνοντας" τις νίκες Απόλλωνας και Ολυμπιάδας

"Ψάχνοντας" τις νίκες Απόλλωνα...
Κόντης Γιάννης

Ο πρώτος κόντρα στον Αμύντα, η δεύτερη επί του Πανελευσινιακού

Η Α2 μπάσκετ συνεχίζεται σήμερα με την 6η αγωνιστική. Ο Απόλλωνας "πληγωμένος" από τις ήττες αλλά και από τους πολλούς τραυματισμούς, θα επιδιώξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Αμύντα εκτός έδρας, ενώ η Ολυμπιάδα υποδέχεται στα Ροϊτικα τον Πανελευσινιακό.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π.: Μεγάλο ματς στο κλειστό του Υμηττού, ανάμεσα σε δύο… λαβωμένες από τραυματισμούς ομάδες, οι οποίες θα παραταχθούν ελλιπέστατες. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και σταθερής απόδοσης τους, ενώ ο Απόλλωνας ψάχνει ακόμη να βρει τα… πατήματα του, όμως θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί του.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πολύ ενδιαφέρον ματς, που θα κρατήσει σε αγωνία τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν. Η Ολυμπιάδα θα παρατάξει τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου και την καλή ψυχολογία από τη νίκη στο Άργος, ενώ η Ελευσίνα την καλή αμυντική λειτουργία… Χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί 326 πόντους.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Για τους γηπεδούχους ο αγώνας έχει πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θέλουν να γευτούν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Οι Αρκάδες που και φέτος έχουν υψηλές φιλοδοξίες, διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα να τα καταφέρουν, όμως θα είναι λάθος αν υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

* Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5.30 μ.μ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports