Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιος αστυνομικού ο ενοικιαστής του διαμερίσματος στη Χαλανδρίτσα που εξετάζει η αντιτρομοκρατική;

Γιος αστυνομικού ο ενοικιαστής του διαμε...

Εμπλέκεται και άλλο άτομο από την Πάτρα

Ένας «καθαριστής παλιών μονοπατιών» ή «ζωγράφος» για άλλους, ο οποίος εικάζεται ότι είναι «γιος» αστυνομικού, και ενοικιαστής του διαμερίσματος στη Χαλανδρίτσα Πατρών συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία  Επιπλέον εμπλέκεται και ένα ακόμη άτομο από την Πάτρα, και γίνεται «αγώνας δρόμου» για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα μάλιστα με το newsit στο συγκεκριμένο διαμέρισμα την έρευνα πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών λόγω λειψανδρίας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Από τα ευρήματα στο εσωτερικό του, εντύπωση έχουν προκαλέσει μια ευχετήρια κάρτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μια ειδοποίηση πληρωμής του Δήμου Αθηναίων με ημερομηνία 22/6/2009, ένα ιδιόχειρο σημείωμα με ονόματα σε μορφή πυραμίδας και ένας χάρτης της Αγ. Παρασκευής με κόκκινο σημάδι στη συμβολή των οδών Μεταξά και Σίφνου.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το είχε νοικιάσει στον νεαρό άνδρα, τον Νοέμβριο του 2008 προς 330 ευρώ το μήνα, κατά καιρούς φιλοξενούσε μία μελαχρινή κοπέλα, του είχε πει ότι καθαρίζει παλιά μονοπάτια και χρηματοδοτείται από προγράμματα της ΕΟΚ, ενώ στους γείτονες είχε δηλώσει ότι είναι ζωγράφος, έχει άλλο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και κατάγεται από την Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις