Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πάγος" ολόκληρη η Αχαϊα- Νέο δριμύ κύμα ψύχους με χιόνια από τη Δευτέρα

"Πάγος" ολόκληρη η Αχαϊα- Νέο ...

Αναμένεται νέα "βουτιά" της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Ο ήλιος με ...δόντια που διαδέχθηκε τη χθεσινοβραδινή χιονοθύελλα στην Αχαϊα, μετέτρεψε το ορεινό οδικό δίκτυο του νομού σε πίστα από πάγο και η επικινδυνότητα των μετακινήσεων είναι μεγάλη. Για αυτό συνιστάται προσοχη στους οδηγούς ιδίως κατά τις βραδινές ώρες που υπάρχει πρόβλημα ορατότητας και βεβαίως η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η θερμοκρασία βρίσκεται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα σε όλο το νομό, ενώ το απόγευμα στην Πάτρα αναμένεται να κάνει ξανά "βουτιά" κάτω απο τους 5 βαθμούς.

Το ορεινό δίκτυο έχει ανοίξει σε ολο το νομό καθώς τα συνεργεία της Πολιτιστικής Προστασίας της Ν.Α. Αχαϊας κατέβαλαν όλο το βράδυ  προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Σήμερα Σάββατο, η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 7 βαθμούς ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-4 βαθμούς Κελσίου.

Νέο δριμύ κύμα ψύχους αναμένεται απο την Δευτέρα με χιόνια στα ορεινά της Αχαϊας, ανέμους και  πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Τσουχτερό κρύο και λίγες νεφώσεις προβλέπονται για αύριο στη Δυτική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 6 με 8 και τοπικά στο Ιόνιο έως 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: από 00 έως 10 βαθμούς Κέλσιου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις