Στην οδό Ιτεών στην Πάτρα
Φωτιά έβαλαν άγνωστοι σε κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται πάνω σε σπίτι κοντά στις εργατικές κατοικίες των Ιτεών της Πάτρας. Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα πληρώματα των οποίων κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά πριν επεκταθεί στο σπίτι. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από μπαράζ κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών για την ύπαρξη της κεραίας στην περιοχή των Ιτεών.
Ο κύριος Σπύρος Βούτσιας δείχνει στην κάμερα τα αποκαΐδια που άφησε πίσω της επιδρομή αγνώστων, στο ίδιο του το σπίτι.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολοτοφ, έβαλαν φωτιά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται πακτωμένη στην ταράτσα του σπιτιού του, ενώ όταν έλειψε για λίγο από το σπίτι, σημειώθηκε μια ακόμη επίθεση αυτή τη φορά με φλεγόμενο κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επικρατεί ένταση. Κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει επανειλημμένες κινητοποιήσεις κατά κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί εκεί.
Στο σημείο και για να γίνει κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, που περιόρισαν τις φλόγες πριν επεκταθούν σε όλο το σπίτι.


Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής καθώς και η αστυνομία, που αναζητά τους δράστες.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr