Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Να κλείσουμε θετ...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαρία αύριο, στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για το 2017. Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης (ώρα 17.00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για τη μεγάλη συμμετοχή τους  στη νίκη μας την Κυριακή στην Αγυιά. Θέλαμε όλοι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς  ημερολογιακά στην Αγυιά να είναι νικηφόρος και τα καταφέραμε όλοι  μαζί. Κυρίως οι παίκτες μας και ο κόσμος μας.

Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς απέναντι σε μια ιστορική ομάδα τον Απόλλων Πόντου. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει έως τώρα μια πολλή καλή πορεία στο πρωτάθλημα, φυσική συνέπεια των πολλών καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Εμείς πολύ γρήγορα αφήνουμε πίσω μας  τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο διότι πάντα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που έρχεται.

Θέλω να πω τελειώνοντας  ότι όλοι  μας στην Παναχαϊκή  είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που δυο δικά μας παιδιά είναι με την Εθνική Ελλάδας των  Ελπίδων στο Κατάρ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάρις Γεωργακόπουλος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, λόγω Παναχαϊκής!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports