Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ιστορία αγάπης της Πατρινής Κατερίνας Πατρώνη με τον Παραολυμπιονίκη Γρ. Πολυχρονίδη - ΦΩΤΟ

Η ιστορία αγάπης της Πατρινής Κατερίνας ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
tsichlakonstantina@gmail.com , Facebook Page

Μαζί στη ζωή.. μαζί και στον αθληστισμό

Μία δυνατή ιστορία αγάπης ζουν ο πρωταθλητής του μπότσια, Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η Πατρινή Sport Assistant του, Κατερίνα Πατρώνη. Πρόκειται για την κόρη του δικηγόρου και βουλευτή Αχαΐας(από το 1974 ως το 1981 με τη Νέα Δημοκρατία) Νίκου Πατρώνη.

Μαζί κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Γνωρίστηκαν το 2012 μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Η Κατερίνα που σπούδαζε στην Ελβετία εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του στους αγώνες και του έστελλε μήνυμα για συγχαρητήρια... χωρίς να τον γνωρίζει!

Συναντήθηκαν, γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν. Η Κατερίνα άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της για να είναι συνέχεια μαζί, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, με την Κατερίνα Πατρώνη, σε αγωνιστικό επίπεδο έχει ρίξει όλο το βάρος, αμέσως μετά το Ρίο, στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο "Τόκιο 2020".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight