Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - ΤΩΡΑ: Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα διόδια Ρίου

Πάτρα - ΤΩΡΑ: Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα διόδια Ρίου
Ξανάλατος Νίκος

Φουντώνει το κίνημα ενάντια στις νέες αυξήσεις

Από τα μεσάνυχτα  ισχύουν οι νέες τιμές στους σταθμούς των διοδίων της Πατρών Κορίνθου.Η Ολύμπια Οδός από τις 25 Ιανουαρίου προχωρά σε αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής, παρά τις αντιδράσεις για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Μάλιστα κίνημα των πολιτών που αρνουνται να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο των διοδίων, που άρχισε από την Πάτρα, γιγαντώνεται. Αυτή την ώρα και για ολόκληρη την ημέρα, το ΠΑΜΕ προχωρά σε άνοιγμα των σταθμών στην Πελοπόννησο και στο Ριον, με σκοπό να μην πληρώνουν οι οδηγοί τα νέα αυξημένα διόδια.

Μεγάλη μερίδα πολιτών και αγροτών, προγραμματίζει για τις επόμενες ημέρες ένα ακόμα άνοιγμα των διοδίων  στo σταθμό του Ρίου.

Την ιδία στιγμή στο επιτελείο της Κυβέρνησης και στο αρμόδιο Υπουργείο, φοβούμενοι το ντόμινο που μπορεί να υπάρξει παρασύροντας όχι μόνο τα διόδια αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, επεξεργάζονται τρόπους ελάφρυνσης των αντιδράσεων, θεσπίζοντας ηλεκτρονικά διόδια με χρέωση ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει ο οδηγός, καθώς και εκπτωτικες κάρτες και κάρτες ελευθέρας διαδρομής για τους συχνούς χρήστες και τις τοπικές κοινωνίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις