Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκδήλωση- αφιέρωμα στον Τάκη Σούκα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών

Εκδήλωση- αφιέρωμα στον Τάκη Σούκα στο Π...

Το Γυμναστήριο  του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη στήριξη της Επιτροπής Αθλητισμού και των μελών Ε.Ε.ΔΙ.Π Φυσικής  Αγωγής του Πανεπιστημίου, παρουσιάζει μια πρωτότυπη χορογραφημένη λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Τάκη Σούκα.
Συμμετέχει για 2η χρονιά στα «Πολιτιστικά» της Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, με φοιτητές και φοιτήτριες της χορευτικής ομάδας του Γυμναστηρίου, καθώς και με το μουσικό σχήμα «Μουσικοτεχνουργική Πατρών».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με την παρουσία και τη συμμετοχή του κ. Τάκη Σούκα, την Τετάρτη 18 Μαϊου 2011, ώρα 8:00 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανειστημίου Πατρών, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Σκοπός  της εκδήλωσης είναι να τονιστεί η προσφορά του αξιόλογου συνθέτη στο λαϊκό μας τραγούδι. Επίσης να παρουσιαστεί η συμβολή του Πανεπιστημίου και του Γυμναστηρίου μέσω της βιωματικής διαδικασίας και μάθησης του χορού, στη διάδοση της μουσικής μας παράδοσης, στους φοιτητές και στις φοιτήτριες. Μέσω της συναυλίας, τόσο οι συμμετέχοντες μουσικοί και χορευτές, όσο και οι θεατές, θα κατανοήσουν τη δυναμική των αλληλένδετων στοιχείων: στίχος, σύνθεση, ερμηνεία, χορός. Η χορογραφία, η ροή του μουσικού προγράμματος, οι ερμηνείες και οι σκηνοθετικές παρεμβάσεις, κινούνται στην κατεύθυνση της γνωστοποίησης και της θύμησης στο ευρύ κοινό, της προσφοράς του Τάκη Σούκα στη λαϊκή μουσική μας δημιουργία.
Η Ομάδα Ελληυνικού Χορού του Πανεπιστημιακού  Γυμναστηρίου, που αποτελείται από φοιτητές και φοιτήτριες, έχει κατά καιρούς παρουσιάσει Ελληνικούς Χορούς και Χορογραφίες σε λαϊκή και έντεχνη Ελληνική μουσική, σε Πανεπιστημιακά Συνέδρια, σε Τελετές Έναρξης Αγώνων, σε Πανεπιστημιακά πολιτιστικά γεγονότα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Σπορ Fm Πάτρας, κ. Σπύρος Μπουλής.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών καθ. Κ. Διονύσιος Παπαϊωάννου και ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Ε.ΕΔΙ.Π Φυσικής Αγωγής κ. Νικόλαος Βασιλείου.
Την ενορχήστρωση και  την επιμέλεια  του μουσικού προγράμματος έχει ο Βασίλης Ζωϊτόπουλος.
Τις χορογραφίες επιμελείται  ο Γρηγόρης Μικρώνης, Ε.Ε.ΔΙ.Π Φυσικής Αγωγής στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διδασκαλία των Ελληνικών Χορών.
Οργανωτικός υπεύθυνος της «Μουσικοτεχνουργικής Πατρών» είναι ο Γιάννης Μεσσήνης.
Το  μουσικό σχήμα  «Μουσικοτεχνουργική  Πατρών», δημιουργήθηκε το 2008, με σκοπό να εκφράσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μιας ομάδας μουσικών, που το κοινό τους σημείο είναι η αγάπη για το καλό λαϊκό τραγούδι. Πρόκειται για μια παρέα επαγγελματιών και ερασιτεχνών μουσικών, κάποιοι από τους οποίοις είναι και μέλη του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και τη Χορευτική του Ομάδα το Μάιο του 2010, στο αφιέρωμα για τον Άκη Πάνου, τονίστηκε η δυναμική αυτής της συνεργασίας, με σκοπό να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Τάκη Σούκα.
Συμμετέχουν οι παρακάτω μουσικοί της «Μουσικοτεχνουργικής Πατρών»
Δημήτρης  Αναστασόπουλος, Ντράμς
Μάκης Σιάσος, Κρουστά
Μιχάλης Δάρμας, Μπάσο,
Ανδρέας Μπούνας, Κιθάρα Ακουστική,
Γιώργος Νικολόπουλος, Κιθάρα Δωδεκάχορδη,
Δέσποινα  Θεοδωροπούλου, Πιάνο,
Βασίλης Ζωϊτόπουλος, Ακορντεόν,
Γιώργος Θεοδώρου, Μπουζούκι,
Θανάσης Μελάς, Μπουζούκι,
Παντελής  Κεκάτος, Μπουζούκι, Τραγούδι,
Ηρακλής Φάμελος, Μπουζούκι, Τραγούδι,
Δέσποινα  Κριμπά, Τραγούδι,
Μαρία Φάκου, Τραγούδι,
Γιάννης Μεσσήνης, Τραγούδι,
Σπύρος  Πανταζόπουλος, Τραγούδι.
Στη Χορευτική Ομάδα  συμμετέχουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες
Στέλιος Βογιατζής,
Νίκος Κόλλιας,
Θανάσης Κοτώτσος,
Νίκος Λαμπράκης,
Παντελής  Λιάσος,
Αλέξανδρος  Οικονομάκης,
Κώστας  Παπαδημητρόπουλος,
Κώστας  Χριστόπουλος,
Σοφία Αναγνωστοπούλου,
Εύη Γιαννούκου,
Λία Λεγάκη,
Φωτεινή Χριστοπούλου
Αντιόπη Παντελή,
Ελένη Πετράκη,
Μαρία Πετροπούλου,
Θεοδώρα Ραμαντάνη.
Εθελοντές στην εκδήλωση είναι (Πανεπιστήμιο Πατρών)
Δανάη Γιάνναρη,
Αγγελική  Γιαννοπούλκου,
Λαμπρινή  Κουρτέλη,
Κατερίνα  Σκόνδρα
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΤΑΚΗ ΣΟΥΚΑ
Τάκης Σούκας
Ο Τάκης  Σούκας γεννήθηκε στο Κομπότι  της Άρτας και είναι γόνος  της γνωστής μεγάλης μουσικής παραδοσιακής οικογένειας.
Παράλληλα με το Γυμνάσιο στην Άρτα, σπουδάζει και συμμετέχει στην Μπάντα της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου "Ο ΣΚΟΥΦΑΣ" μαθαίνοντας πεντάγραμμο και πνευστά. Τα μουσικά όργανα με τα οποία ασχολείται είναι: σαντούρι, ακορντεόν, κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, λαούτο. Τα μαθαίνει μόνος του, με τη φροντίδα του μεγάλου δασκάλου - μουσικού και τραγουδιστή πατέρα του, Φώτη Σούκα. Τα βράδια του χειμώνα εργάζεται ως μουσικός στα κέντρα διασκέδασης της Άρτας και τα καλοκαίρια ακολουθεί την κομπανία των Σουκαίων.
Με τη σύζυγό του Θεανώ γνωρίζονται στην Πάτρα, όπου εκείνη, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1950 διδασκόταν ακορντεόν και φωνητική σε Ωδείο της πόλης. Ο Τάκης Σούκας έπαιζε τότε με το συγκρότημα των Σουκαίων σε ταβέρνα της πλατείας Ομονοίας. Τα κοινά μουσικά τους ενδιαφέροντα ήταν από τα σημαντικότερα στοιχεία που τους ένωσαν και στη ζωή.
Στα 19 του  χρόνια έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος από την εταιρία δίσκων "Κολούμπια" και υπογράφει δεκαετές συμβόλαιο  ως σολίστ στο ακορντεόν και στο  σαντούρι, συμμετέχοντας σε χιλιάδες ηχογραφήσεις δίσκων μεγάλων συνθετών και τραγουδιστών. Παράλληλα εργάζεται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, σε μπουάτ και σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τους ίδιους μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές. Η συνθετική του καριέρα αρχίζει το 1968 "γράφοντας" τα πρώτα του τραγούδια με την εταιρία δίσκων "Κολούμπια" και με τραγουδιστές όπως: Γιώτα Λύδια, Πόλυ Πάνου, Μιχάλη Μενιδιάτη, Καίτη Γκρέυ, Χαρούλα Λαμπράκη, Πάνο Γαβαλά, Μανώλη Αγγελόπουλο κ.ά. Από τότε δεν σταματά να γράφει μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες για τραγουδιστές όπως:  Στράτο Διονυσίου, Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Ρίτα Σακελλαρίου, Δούκισσα, Δημήτρη Κοντολάζο, Γιώργο Μαργαρίτη, Λιζέττα Νικολάου, Γιώργο Υδραίο, Πασχάλη Τερζή, Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνα Στανίση, Φάνη Μεζίνη, φτάνοντας στις τελευταίες συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη στο δίσκο "Τα Χάρτινα" και με κορυφαία συνεργασία - σταθμό στην καριέρα του, αυτή με το μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή των αιώνων, Στέλιο Καζαντζίδη σε δεκάχρονη συνεργασία μαζί του. Τέσσερις δίσκοι με τον Καζαντζίδη, που έμειναν στην Ιστορία.
Ο Τάκης  Σούκας νιώθει ιδιαίτερη χαρά για  τα δυο του παιδιά. Ο Φώτης που  παράλληλα με τις σπουδές του  στο τμήμα της Νομικής και  Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου, είναι πολύ καλός μουσικός, συνθέτης, στιχουργός, ηχολήπτης και δάσκαλος μουσικών οργάνων λαϊκού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο. Η Πέρσα με πτυχία Δραματικής Σχολής, ελαφρού και κλασικού τραγουδιού, παίζει πιάνο και γράφει μουσική, στίχους και τραγουδά. Τον τελευταίο καιρό, ασχολείται και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.
Το μεράκι και η διάθεσή του Τάκη Σούκα, είναι να συνεργάζεται με νέους μουσικούς  και τραγουδιστές και να προσφέρει  στα Πολιτιστικά μας δρώμενα  τη μουσική του και τις πολύτιμες  καταβολές του από την Παράδοση. Στα 35 χρόνια της παρουσίας του στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, όπως δηλώνει ο ίδιος, όσο θα ζει και θα αναπνέει, θα γράφει μουσική και θα εμφανίζεται σε επιλεγμένους χώρους και συναυλίες.
Με  τιμή
Ο Συντονιστής  του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου
Νικόλαος  Βασιλείου
Ε.Ε.ΔΙ.Π  Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών

Το Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τη στήριξη της Επιτροπής Αθλητισμού και των μελών Ε.Ε.ΔΙ.Π Φυσικής  Αγωγής του Πανεπιστημίου, παρουσιάζει μια πρωτότυπη χορογραφημένη λαϊκή συναυλία, αφιερωμένη στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη Τάκη Σούκα.

Συμμετέχει για 2η χρονιά στα «Πολιτιστικά» της Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, με φοιτητές και φοιτήτριες της χορευτικής ομάδας του Γυμναστηρίου, καθώς και με το μουσικό σχήμα «Μουσικοτεχνουργική Πατρών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με την παρουσία και τη συμμετοχή του κ. Τάκη Σούκα, την Τετάρτη 18 Μαϊου 2011, ώρα 8:00 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανειστημίου Πατρών, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τονιστεί η προσφορά του αξιόλογου συνθέτη στο λαϊκό μας τραγούδι. Επίσης να παρουσιαστεί η συμβολή του Πανεπιστημίου και του Γυμναστηρίου μέσω της βιωματικής διαδικασίας και μάθησης του χορού, στη διάδοση της μουσικής μας παράδοσης, στους φοιτητές και στις φοιτήτριες. Μέσω της συναυλίας, τόσο οι συμμετέχοντες μουσικοί και χορευτές, όσο και οι θεατές, θα κατανοήσουν τη δυναμική των αλληλένδετων στοιχείων: στίχος, σύνθεση, ερμηνεία, χορός. Η χορογραφία, η ροή του μουσικού προγράμματος, οι ερμηνείες και οι σκηνοθετικές παρεμβάσεις, κινούνται στην κατεύθυνση της γνωστοποίησης και της θύμησης στο ευρύ κοινό, της προσφοράς του Τάκη Σούκα στη λαϊκή μουσική μας δημιουργία.

Η Ομάδα Ελληυνικού Χορού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, που αποτελείται από φοιτητές και φοιτήτριες, έχει κατά καιρούς παρουσιάσει Ελληνικούς Χορούς και Χορογραφίες σε λαϊκή και έντεχνη Ελληνική μουσική, σε Πανεπιστημιακά Συνέδρια, σε Τελετές Έναρξης Αγώνων, σε Πανεπιστημιακά πολιτιστικά γεγονότα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Σπορ Fm Πάτρας, κ. Σπύρος Μπουλής.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Πατρών, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών καθ. Κ. Διονύσιος Παπαϊωάννου και ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, Ε.ΕΔΙ.Π Φυσικής Αγωγής κ. Νικόλαος Βασιλείου.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος έχει ο Βασίλης Ζωϊτόπουλος.

Τις χορογραφίες επιμελείται ο Γρηγόρης Μικρώνης, Ε.Ε.ΔΙ.Π Φυσικής Αγωγής στο Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διδασκαλία των Ελληνικών Χορών.

Οργανωτικός υπεύθυνος της «Μουσικοτεχνουργικής Πατρών» είναι ο Γιάννης Μεσσήνης.

Το  μουσικό σχήμα  «Μουσικοτεχνουργική  Πατρών», δημιουργήθηκε το 2008, με σκοπό να εκφράσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μιας ομάδας μουσικών, που το κοινό τους σημείο είναι η αγάπη για το καλό λαϊκό τραγούδι. Πρόκειται για μια παρέα επαγγελματιών και ερασιτεχνών μουσικών, κάποιοι από τους οποίοις είναι και μέλη του Πανεπιστημίου Πατρών. Μετά την επιτυχημένη συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και τη Χορευτική του Ομάδα το Μάιο του 2010, στο αφιέρωμα για τον Άκη Πάνου, τονίστηκε η δυναμική αυτής της συνεργασίας, με σκοπό να προετοιμαστεί και να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Τάκη Σούκα.

Συμμετέχουν οι παρακάτω μουσικοί της «Μουσικοτεχνουργικής Πατρών»

Δημήτρης Αναστασόπουλος, Ντράμς

Μάκης Σιάσος, Κρουστά

Μιχάλης Δάρμας, Μπάσο,

Ανδρέας Μπούνας, Κιθάρα Ακουστική,

Γιώργος Νικολόπουλος, Κιθάρα Δωδεκάχορδη,

Δέσποινα  Θεοδωροπούλου, Πιάνο,

Βασίλης Ζωϊτόπουλος, Ακορντεόν,

Γιώργος Θεοδώρου, Μπουζούκι,

Θανάσης Μελάς, Μπουζούκι,

Παντελής  Κεκάτος, Μπουζούκι, Τραγούδι,

Ηρακλής Φάμελος, Μπουζούκι, Τραγούδι,

Δέσποινα  Κριμπά, Τραγούδι,

Μαρία Φάκου, Τραγούδι,

Γιάννης Μεσσήνης, Τραγούδι,

Σπύρος  Πανταζόπουλος, Τραγούδι.

Στη Χορευτική Ομάδα συμμετέχουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες

Στέλιος Βογιατζής,

Νίκος Κόλλιας,

Θανάσης Κοτώτσος,

Νίκος Λαμπράκης,

Παντελής Λιάσος,

Αλέξανδρος Οικονομάκης,

Κώστας Παπαδημητρόπουλος,

Κώστας Χριστόπουλος,

Σοφία Αναγνωστοπούλου,

Εύη Γιαννούκου,

Λία Λεγάκη,

Φωτεινή Χριστοπούλου

Αντιόπη Παντελή,

Ελένη Πετράκη,

Μαρία Πετροπούλου,

Θεοδώρα Ραμαντάνη.

Εθελοντές στην εκδήλωση είναι (Πανεπιστήμιο Πατρών)

Δανάη Γιάνναρη,

Αγγελική Γιαννοπούλκου,

Λαμπρινή Κουρτέλη,

Κατερίνα Σκόνδρα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΑΚΗ ΣΟΥΚΑ

Τάκης Σούκας

Ο Τάκης  Σούκας γεννήθηκε στο Κομπότι  της Άρτας και είναι γόνος  της γνωστής μεγάλης μουσικής παραδοσιακής οικογένειας.

Παράλληλα με το Γυμνάσιο στην Άρτα, σπουδάζει και συμμετέχει στην Μπάντα της Φιλαρμονικής του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου "Ο ΣΚΟΥΦΑΣ" μαθαίνοντας πεντάγραμμο και πνευστά. Τα μουσικά όργανα με τα οποία ασχολείται είναι: σαντούρι, ακορντεόν, κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, λαούτο. Τα μαθαίνει μόνος του, με τη φροντίδα του μεγάλου δασκάλου - μουσικού και τραγουδιστή πατέρα του, Φώτη Σούκα. Τα βράδια του χειμώνα εργάζεται ως μουσικός στα κέντρα διασκέδασης της Άρτας και τα καλοκαίρια ακολουθεί την κομπανία των Σουκαίων.

Με τη σύζυγό του Θεανώ γνωρίζονται στην Πάτρα, όπου εκείνη, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1950 διδασκόταν ακορντεόν και φωνητική σε Ωδείο της πόλης. Ο Τάκης Σούκας έπαιζε τότε με το συγκρότημα των Σουκαίων σε ταβέρνα της πλατείας Ομονοίας. Τα κοινά μουσικά τους ενδιαφέροντα ήταν από τα σημαντικότερα στοιχεία που τους ένωσαν και στη ζωή.

Στα 19 του χρόνια έρχεται στην Αθήνα, προσκεκλημένος από την εταιρία δίσκων "Κολούμπια" και υπογράφει δεκαετές συμβόλαιο ως σολίστ στο ακορντεόν και στο σαντούρι, συμμετέχοντας σε χιλιάδες ηχογραφήσεις δίσκων μεγάλων συνθετών και τραγουδιστών. Παράλληλα εργάζεται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, σε μπουάτ και σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τους ίδιους μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές. Η συνθετική του καριέρα αρχίζει το 1968 "γράφοντας" τα πρώτα του τραγούδια με την εταιρία δίσκων "Κολούμπια" και με τραγουδιστές όπως: Γιώτα Λύδια, Πόλυ Πάνου, Μιχάλη Μενιδιάτη, Καίτη Γκρέυ, Χαρούλα Λαμπράκη, Πάνο Γαβαλά, Μανώλη Αγγελόπουλο κ.ά. Από τότε δεν σταματά να γράφει μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες για τραγουδιστές όπως: Στράτο Διονυσίου, Ελένη Βιτάλη, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρη Μητροπάνο, Ρίτα Σακελλαρίου, Δούκισσα, Δημήτρη Κοντολάζο, Γιώργο Μαργαρίτη, Λιζέττα Νικολάου, Γιώργο Υδραίο, Πασχάλη Τερζή, Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνα Στανίση, Φάνη Μεζίνη, φτάνοντας στις τελευταίες συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη στο δίσκο "Τα Χάρτινα" και με κορυφαία συνεργασία - σταθμό στην καριέρα του, αυτή με το μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή των αιώνων, Στέλιο Καζαντζίδη σε δεκάχρονη συνεργασία μαζί του. Τέσσερις δίσκοι με τον Καζαντζίδη, που έμειναν στην Ιστορία.

Ο Τάκης Σούκας νιώθει ιδιαίτερη χαρά για τα δυο του παιδιά. Ο Φώτης που παράλληλα με τις σπουδές του στο τμήμα της Νομικής και Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου, είναι πολύ καλός μουσικός, συνθέτης, στιχουργός, ηχολήπτης και δάσκαλος μουσικών οργάνων λαϊκού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο. Η Πέρσα με πτυχία Δραματικής Σχολής, ελαφρού και κλασικού τραγουδιού, παίζει πιάνο και γράφει μουσική, στίχους και τραγουδά. Τον τελευταίο καιρό, ασχολείται και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Το μεράκι και η διάθεσή του Τάκη Σούκα, είναι να συνεργάζεται με νέους μουσικούς  και τραγουδιστές και να προσφέρει  στα Πολιτιστικά μας δρώμενα  τη μουσική του και τις πολύτιμες  καταβολές του από την Παράδοση. Στα 35 χρόνια της παρουσίας του στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, όπως δηλώνει ο ίδιος, όσο θα ζει και θα αναπνέει, θα γράφει μουσική και θα εμφανίζεται σε επιλεγμένους χώρους και συναυλίες.

Με τιμή

Ο Συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Νικόλαος Βασιλείου

Ε.Ε.ΔΙ.Π Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture