Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην απαξίωση οδηγείται το νοσοκομείο του Αιγίου

Στην απαξίωση οδηγείται το νοσοκομείο του Αιγίου

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τις εφημερίες της χειρουργικής κλινικής

Δελτίο Τύπου του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δ. Κοσμόπουλου πληροφορούσε τα ΜΜΕ ότι την Τετάρτη δεν θα λειτουργούσαν οι εφημερίες της Χειρουργικής Κλινικής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ", επειδή ο διορισμός των δύο επιμελητών χειρουργών που ανακοίνωσε ο διοικητής, αναμφίβολα θα καθυστερήσει για άγνωστο διάστημα, η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να εφαρμόσει μια αμφιλεγόμενη διάταξη του νέου νομοσχεδίου που επιτρέπει σε περίπτωση ανάγκης να γίνονται “εφημερίες ετοιμότητας”, πέρα από τις νομικά κατοχυρωμένες εφημερίες.

Ετσι θα υπάρχει καθημερινά εφημερία της Χειρουργικής, αφού οι δύο χειρουργοί Σάββας Γεωργίου και Πέτρος Μαρσέλος θα τις καλύπτουν από 15 μέρες ο καθένας! 
Το ειρωνικό της περίπτωσης είναι ότι κανένας τους δεν θα πληρώνεται για τις έκτακτες αυτές εφημερίες, αφού δεν προβλέπεται στην σχετική παράγραφο του νόμου. Επιπλέον οι δύο χειρουργοί δεν έχουν πληρωθεί για τις νόμιμες και τακτικές τους εφημερίες από τον Δεκέμβριο του 2010! 
Αναταράξεις συνέβησαν και με τις εφημερίες των 7 ειδικευομένων, των οποίων ο διοικητής είχε περικόψει κάποιες για να μην πληρωθούν και αυτοί έστειλαν στη διοίκηση εξώδικο διαμαρτυρίας, αναγκάζοντας το διοικητή να τις ξαναδεί!

Ολα δείχνουν ότι το Νοσοκομείο Αιγίου, κάποτε καμάρι και στολίδι της Αιγιάλειας, βαδίζει ολοταχώς προς την απαξίωσή του.. Φιλότιμοι εργαζόμενοι από το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό, περιμένουν με ανυπομονησία τη συνταξιοδότησή τους για να γλυτώσουν τον εφιάλτη που ζουν καθημερινά...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις