Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα πλοία θα δένουν στο νέο λιμάνι σε 15 μέρες

Πάτρα: Τα πλοία θα δένουν στο νέο λιμάνι...

Ξεκινά η λειτουργία του νέου λιμένα αλλά και η εκμετάλλευση ακινήτων όπως η Πειραϊκή Πατραϊκή

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου το νέο λιμάνι θα λειτουργήσει κανονικά. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Σκαι Πάτρας ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Γιώργος Ζεππάτος.

Ο κ. Ζεππάτος υπογράμμισε ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι τελευταίες συννενοήσεις με τους ναυτιλιακούς πράκτορες και πως ρυθμίζονται  και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε τις επόμενες 10 με 15 ημέρες τα πλοία να δένουν πλέον στο χώρο του νέου λιμένα.

«Η τελετή των επίσημων εγκαινίων θα ρυθμιστεί το προσεχές διάστημα. Αυτό που επί της παρούσης μας ενδιαφέρει είναι να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσει επιτέλους η λειτουργία του λιμανιού» τόνισε ο κ. Ζεππάτος ο οποίος παράλληλα σημείωσε πως ήδη έχει ανατεθεί σε εταιρεία η εκπόνηση μελετών για την εκμετάλλευση του ακινήτου της Πειραϊκής Πατραϊκής. «Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι θα πρόκειται σε κάθε περίπτωση για ήπιες παρεμβάσεις. Θα αποδοθεί μέρος του χώρου στους περιοίκους για να δημιουργηθούν πλατείες και δρόμοι, ενώ ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για τους νέους της περιοχής. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε στα χέρια μας τις προτάσεις και θα τις εκτιμήσουμε αναλόγως» σημείωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις