Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Επέστρεψαν οι πλαστικές αφίσες. Λες και το κέντρο της πόλης είναι ...πλυσταριό

Πάτρα: Επέστρεψαν οι πλαστικές αφίσες. Λ...

Τόσο δύσκολο είναι τελικά να μπει μια σειρά;

Τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανέλαβε καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να αποκαθηλωθούν όλα τα ακαλαίσθητα banners-αφίσες που κρέμονταν από κολώνες σε κεντρικότατα σημεία της Πάτρας. Ο λόγος ήταν ότι όλη αυτή η "κουρελαρία" επιβαρύνει στην εικόνα της πόλης.

Τι συνέβαινε; Κάθε θίασος ή τραγουδιστής με το πρόσχημα ότι η εκδήλωσή του εντάσσεται στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ, τυπώνει πάμφθηνες αφίσσες και γεμίζει το κέντρο της πόλης για να διαφημίσει την εκδήλωσή του. Αποτέλεσμα είναι να κάνει τη δουλειά του ο καλλιτέχνης εις βάρος της αισθητικής της Πάτρας.

Όταν έδωσε την εντολή αποκαθήλωσης ο Δήμαρχος, είπαμε ότι ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία. Δυστυχώς, το θάμα κράτησε δι ολίγον, όπως άλλωσε συμβαίνει με όλα στην Ελλάδα.

Να σου ξανά η "κουρελαρία" που μετατρέπει το κέντρο της πόλης σε πλυσταριό. Και μην σπεύσει κανείς να πεί ότι τα banners χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση της πόλης (!), γιατί άλλου τύπου είναι τα διακοσμητικά λάβαρα κι άλλο αυτά τα πλαστικά πανιά με τις φάτσες των τραγουδιστών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture