Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Από αύριο τα κοινά δρομολόγια των πλοίων της «ΑΝΕΚ - Superfast»

Πάτρα: Από αύριο τα κοινά δρομολόγια των...

Για νέα εποχή στην ακτοπλοΐα κάνουν λόγο οι δυο πλοιοκτήτριες εταιρείες

Tα πρώτα δρομολόγια της κοινοπραξίας «ΑΝΕΚ - Superfast», στη γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο και τη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Αγκόνα. ξεκινούν αύριο εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην Ελληνική Ακτοπλοΐα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών στοχεύει στην οικονομία κλίμακος και στην ανάσχεση της ζημιογόνας πορείας με δεδομένη τη μείωση του μεταφορικού έργου και την αλματώδη άνοδος του κόστους καυσίμων.

«Δια της νέας συνεργασίας η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, επιτυγχάνεται η σημαντική αναβάθμιση της γραμμής Πειραιά - Ηρακλείου μέσω της δρομολόγησης του νεότευκτου και σύγχρονου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου "Olympic Champion". Παράλληλα επιτυγχάνεται η αναπροσαρμογή της προσφερόμενης χωρητικότητας στη γραμμή Πάτρας - Ηγουμενίτσας - Αγκόνα ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της γραμμής, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα.» επισημαίνουν οι δύο εταιρείες.

Συνολικά, η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την ανάπτυξη και των δύο γραμμών, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους των πλοίων, μεταξύ άλλων και λόγω της υπερβολικής αύξησης των τιμών των ναυτιλιακών καυσίμων».

Στελέχη των δύο εταιρειών δεν αποκλείουν η συμφωνία να επεκταθεί πέραν των τριών ετών και δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο στο τραπέζι των συζητήσεων για άλλες μορφές συνεργασίας, συγχωνεύσεις κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά