Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δημοσιογραφία ή επικίνδυνη φημολογία;

Δημοσιογραφία ή επικίνδυνη φημολογία;

Του Χρήστου Ρουγκάλα

Μιά θερμή παράκληση προς τον φίλο Αστυν.Δ/ντή Αχαιας,Ταξίαρχο κ.Δημήτρη Δριβίλα,ο οποίος λογικά θα έχει ενημερωθεί γιά την φήμη που έχει εξαπλωθεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας,σύμφωνα με την οποία, δυό νεαρά άτομα(νέος και νέα) κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από έγχρωμους μετανάστες(λάθρα διαμένοντες) ,με αποτέλεσμα να διακομιστούν βαρύτατα τραυματισμένοι σε νοσοκομείο των Πατρών ,γιά νοσηλεία.

Από τη φήμη αυτή ,αφ ενός μεν έχει προκληθεί έντονη ανησυχία σε γονείς και παιδιά,αφου ως τόπος διάπραξης φέρεται πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας,αφ ετέρου δε επιχειρείται μιά άγρια εκμετάλλευση των επικρατουσών συνθηκών(εγκληματικοτητα από μετανάστες-ενοπλη ληστεία μετα φόνου σε super market, άγρια δολοφονία- σφαγή στο κέντρο των Αθηνών,ληστείες,κλοπές και διαρρήξεις με δράστες αλλοδαπούς) και δημιουργείται κλίμα αντεκδίκησης και αυτοδικιών,με άγνωστες συνέπειες,που κάθε σώφρων πολίτης απεύχεται.

Κύριε Ταξίαρχε,έχουν γεμίσει τα sites και τα blogs όλης της πόλης κι ίσως της χώρας μας,με την είδηση - φήμη αυτή,που μπορεί να έχει ανυπολόγιστες γιά την ώρα επιπτώσεις στην περιοχή ευθύνης σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ,τον Πατραικό λαό,αν έχει συμβεί τέτοιο δυσάρεστο περιστατικό.Καθησυχάστε τον κόσμο,αν δεν έχει υπάρξει και δώστε έτσι αποστομωτική απάντηση σε κύκλους που επιθυμούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό μας και πιθανόν να τον οδηγήσουν σε ατραπούς ,που απευχόμαστε!

Τέλος και σεις αγαπητέ και φίλτατε κ.Καθηγητά,Διοιηκητά της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας,διαψεύστε τις φήμες πως νοσηλεύεται στην εντατική,ενός εκ των δύο νοσοκομείων της πόλης μας ,ο νεαρός ,που φέρεται πως υπέστη σοδομισμό ,αν δεν υπάρχει τέτοιου είδους ιατρικό συμβάν.

Πιστέψτε με και οι δύο,πως θα έχετε προσφέρει σημαντικά στην εκτόνωση μιας κρίσης ,που πάει να δημιουργηθεί! οι καιροί ου μαινετοί!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Χρήστος Ρουγκάλας

Αντ/γος ΕΛΑΣ εα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις