Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Παπαδημάτου σε όσους "εκποιούν την Ελλάδα"

Επίθεση Παπαδημάτου σε όσους "εκποι...

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στην Πάτρα

Ευθεία επίθεση κατά όσων εκποιούν την Ελλάδα εξαπέλυσε ο Νίκος Παπαδημάτος κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησής του με τους πολίτες, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο. Μάλιστα η συγκίνηση του π. Βουλευτή Αχαΐας, από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, ήταν εμφανής.

Ο κ. Παπαδημάτος τόνισε ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή τόλμησε αυτή τη συγκέντρωση, αφενός γιατί ένιωθε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τους πολίτες που αγωνιούν για το «αύριο» της χώρας και αφετέρου γιατί, όπως είπε, αισθανόταν ότι με τη στάση και τη συμπεριφορά του μέχρι σήμερα δεν έχει προδώσει όσους τον έχουν εμπιστευτεί.

Χαρακτήρισε «φρέσκια» και «ελπιδοφόρα» την αντίδραση των «αγανακτισμένων» στις πλατείες αναφέροντας ότι η σύνθεση των «αγανακτισμένων» είναι οι υγιείς πολίτες που εργάζονται σκληρά σε όλη τους τη ζωή. «Και δεν ανέχονται από τους Κυβερνώντες να τους υφαρπάζουν την πενιχρή τους αποταμίευση, να τους λένε ότι τα «έφαγαν μαζί» και παράλληλα να έχουν στο απυρόβλητο όποιον κομπιναδόρο φοράει κοστούμι «Αρμάνι» και καπνίζει πούρο», υπογράμμισε εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Παπαδημάτος.

Πρόσθεσε ότι: «Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Έλληνας πολιτικός ή Ελληνικό κόμμα ή Ελληνική Βουλή που δέχεται να εκποιεί την Ελλάδα. Όσοι το κάνουν είναι εθνικοί μειοδότες και ανάξιοι να υπηρετούν τον Λαό».

Εξαπέλυσε μάλιστα σφοδρή επίθεση κατά όσων έκαναν, όπως είπε, χρήση της πολιτικής για να επιβεβαιωθούν κοινωνικά και να πλουτίσουν επικαλούμενοι ότι τα… βρήκαν από προίκες! Και άσκησε κριτική και στην προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ μιλώντας για τραγικά λάθη.

«Έπρεπε να βάλουμε φυλακή τους ανάξιους και τελικά χάσαμε από ένα κόμμα που εξαπάτησε τον Λαό», δήλωσε ο π. Βουλευτής.

Το μεγάλο ερώτημα, όπως ανέφερε, είναι τι και ποιοι κρύβονται πίσω από όσα συμβαίνουν στη χώρα. Και σε ποιον Εθνικό πλούτο αποσκοπούν εκείνοι που την δανείζουν, χρησιμοποιώντας ένα πολιτικό σύστημα που ο Ελληνικός Λαός, όπως τόνισε, έχει πλέον απαξιώσει.

«Τον Έλληνα καταθέτη τον κάναμε οφειλέτη. Τον πτυχιούχο που μετά το στρατό έβρισκε δουλειά, σήμερα τον μετατρέψαμε σε άνεργο μέχρι τα 30 του και πλέον χρόνια, χάνοντας το πιο έντιμο και παραγωγικό κομμάτι, τους νέους μας» είπε χαρακτηριστικά ο π. Βουλευτής και πρόσθεσε τέλος:

«Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς μπορούν να δώσουν ελπίδα. Φτάνουμε μόνοι μας; Τουλάχιστον είμαστε ικανότερο και πιο έντιμοι από εκείνους που σήμερα ξεπουλάνε την Ελλάδα και εξαπατούν τους πολίτες. Μοναδική σημαία πρέπει να είναι η Ελληνική. Γι’ αυτό κι εγώ, που αγωνίζομαι από το 1974 θα συνεχίσω να είμαι εδώ. Ο αγώνας μου για την πατρίδα μου δεν θα τελειώσει όσο ζω….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις