Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση της Μαρίας Κυριακοπούλου για τις απολύσεις στο TELE TIME

Δήλωση της Μαρίας Κυριακοπούλου για τις ...

"Καλείται άμεσα το ΕΣΡ να αποτρέψει την κατάργηση του ενημερωτικού χαρακτήρα του σταθμού"

Ένα ακόμα  πλήγμα στο τοπίο της περιφερειακής  ενημέρωσης με σοβαρές επιπτώσεις στον χώρο των ΜΜΕ, χαρακτήρισε η Βουλευτής  Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου, την απόλυση έξι ακόμα εργαζομένων  στον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας «TELE TIME». Οι τελευταίες απολύσεις δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού, καταργούν ουσιαστικά τον ενημερωτικό χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού, αφού παύει η μετάδοση όλων των δελτίων ειδήσεων, με αποτέλεσμα η Αχαΐα να χάνει μια ακόμα φωνή δημοκρατικού διαλόγου και αντικειμενικής ενημέρωσης.

Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο καλείται ως ανεξάρτητη αρχή να ελέγξει άμεσα  τις ενέργειες της ιδιοκτησίας  του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME και να μην επιτρέψει την κατάργηση του ενημερωτικού του χαρακτήρα.

Παράλληλα, από την πλευρά της η Μαρία Κυριακοπούλου δηλώνει ότι με δεδομένο ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής της δράσης, να αποτρέψει την μετατροπή ενός ιστορικού ενημερωτικού σταθμού που καλύπτει μεγάλο τμήμα της ελληνικής περιφέρειας, σε απλό αναμεταδότη παιδικών και μουσικών προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις