ΠΡΟΣΦΟΡΑ

/

Παραδίδονται μαθήματα κιθάρας

Κοινοποίηση
Tweet

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας (κλασικής, ακουστικής, ηλεκτρικής) από έμπειρο καθηγητή (Διπλωματούχο). Ρεπερτόριο ανοιχτό με ταχύρυθμη εκμάθηση και υπεύθυνη δουλειά. Και επιπροσθέτως δυνατότητα εκμάθησης με τη χρήση Η/Υ σε μουσικά προγράμματα όπως GUITAR PRO (Ταμπλατούρα),Home Studio,Eφαρμογές μουσικών προγραμμάτων σε κινητό ή Tablet.
Διδάσκονται όλα τα επίπεδα και οι ηλικίες και υπάρχει δυνατότητα κατοχύρωσης των σπουδών. Το μάθημα προσαρμόζεται στις δυνατότητες και τα ακούσματα του μαθητή και γίνεται παράλληλη εκμάθηση των βασικών θεωρητικών.Τηλ 6986-213837.Επίσης δυνατότητα μαθημάτων και μέσω skype.
Σχετικός σύδεσμος:

https://george-papadopoulos.wixsite.com/composer-guitarist?fbclid=IwY2xjawE4cPdleHRuA2FlbQIxMAABHXyKU_zdywsWIGRdQ_oDgdGfNfTGCgFVYO0CP9XrcDCH7TBcMIQxP-NzeQ_aem_MXT2K3jDwjmLyQC6LXzixA

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια
Σχετικές αγγελίες

ΕΡΓΑΣΙΑ

»

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

/

Ελαιοχρωματιστής με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναλαμβάνει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς (βαψίματα, φρεσκαρίσματα, μονώσεις και όλες τις τεχνικές που σχετίζονται με την ειδικότητά του) σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.