ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας με επικεφαλής το Δήμαρχο εναντίον όσων πολιτικών αρχηγών δεν δέχθηκαν συνάντηση για την Αχαϊκή- Η αρχή γίνεται αύριο με Βενιζέλο

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 6 το απόγευμα θα γίνει προσυγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Διονύσιο και ακολούθως οι συγκεντρωμένοι θα κινηθούν προς το γήπεδο της ΕΑΠ

Την πραγματοποίηση ειρηνικών κινητοποιήσεων με μπροστάρη το Δήμαρχο Πατρέων, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών που δεν  έχουν πάρει θέση για το θέμα της Αχαϊκής και δεν έχουν δεχθεί  να συναντηθούν με την  αντιπροσωπεία των φορέων της πόλης και των συλλόγων των μεριδιούχων και των δανειοληπτών, αποφάσισαν όλοι οι προαναφερόμενοι φορείς σήμερα το απόγευμα, μετά την ενημέρωση που είχαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, για τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο σύσκεψης για τoυς νέους επιχειρηματίες.

Στο πλαίσιο αυτό, αύριο στις 6 το απόγευμα θα γίνει προσυγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Διονύσιο και ακολούθως οι συγκεντρωμένοι θα κινηθούν προς το γήπεδο της ΕΑΠ όπου θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Βενιζέλο ο οποίος θα πραγματοποιήσει  εκεί την προεκλογική του ομιλία, παραδίδοντάς του και υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Ο κ. Βενιζέλος αρνήθηκε να συναντήσει τους φορείς για το θέμα της Αχαϊκής και έδωσε μόνο αόριστες υποσχέσεις στήριξης και παρέμβασης στον Προβόπουλο.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών που δέχθηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου και των φορέων, θα γίνει αύριο συνάντηση στις 12.15 στο Δημαρχείο της Πάτρας με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις