SPORTS

/

Η Λεβερκούζεν σταμάτησε την φρενήρη πορεία της Μπάγερν

Κοινοποίηση
Tweet

Μεγάλη νίκη με 2-1

Μετά από 8 διαδοχικές νίκες η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στη Μπουντεσλίγκα και, μάλιστα, εντός έδρας από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1. Από το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Γκλάντμπαχ επί του Ανόβερου.

Μέχρι το 70΄ το Ανόβερο ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη, καθώς είχε το προβάδισμα με 2-0, ωστόσο, στο διάστημα 70΄-79΄ η Μπορούσια πέτυχε τρία γκολ και πήρε τεράστια νίκη με 3-2. Στο 48΄ ο Σλάουντραφ και στο 53΄ ο Ντιουφ έδωσαν...αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, αλλά οι Ντομίνγκες, Μπρούβερς και Αράνγκο πέτυχαν την ολική επαναφορά της Γκλάντμπαχ.

Ο Μάντζουκιτς ισοφάρισε στο 77΄ για λογαριασμό της Μπάγερν το γκολ που είχε πετύχει για τις «ασπιρίνες» ο Κίσλινγκ, αλλά δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Σαμ «είπε την τελευταία λέξη» και χάρισε στους φιλοξενούμενους το «τρίποντο» με 2-1. Πρώτη ήττα για τους Βαυαρούς, που ακόμη κι έτσι έχουν...αέρα τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Σάλκε.

Ανεβαίνει η Στουτγκάρδη, η οποία με γκολ των Γκέντνερ (7΄) και Ιμπίσεβιτς (83΄) επικράτησε 2-1 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία προσωρινά είχε ισοφαρίσει με τον Μέιερ (67΄).

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports