ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνδέουν τον Τσαγκαρόπουλο με το "τσιμεντωμένο" πτώμα στο Διακοπτό

Κοινοποίηση
Tweet

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα σε συνεργασία με την Αγγελική Νικολούλη

Φρίκη στην κοινωνία της Αιγιάλειας από το μακάβριο εύρημα των Αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, σε σπίτι στο Διακοπτό. Το πτώμα του άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, που βρέθηκε τσιμεντωμένο (!) κάτω από τα πλακάκια της σάουνας, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Διακοπτού, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακαλύφθηκε από την Αστυνομία σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό  ALTER, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που υπέδειξε το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα.
Κατά πάσα πιθανότητα, το πτώμα ανήκει στον εξαφανισμένο από τον περασμένο Μάιο επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο, που αναζητούσε μέσω της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη και του οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκε τότε στο Αίγιο.
Ρόλο-κλειδί φέρεται να παίζει η προηγούμενη ενοικιάστρια του διαμερίσματος, αλβανικής καταγωγής, που έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό, ενώ σήμερα το διαμέρισμα κατοικείται από ζευγάρι που κατάγεται από την Αιγιάλεια.
Ο επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκαρόπουλος 42 χρόνων, αγνοείτο από τις 23 Μαΐου 2009 με ένα άσπρο Ρενό Κανγκού με αριθμό κυκλοφορίας ΖΧΑ 4997, που ανήκε σε φίλο του έμπορο στην περιοχή της Βούλας. Μια κλήση που έγινε στο κινητό τηλέφωνό του, καθώς και το τελευταίο στίγμα που εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοφτού Αιγίου, άνοιξαν το δρόμο για να λυθεί ο γρίφος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" πέρυσι τον Ιούνιο, τηλεθεατής βρήκε το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ο επιχειρηματίας, σε κεντρικό σημείο του Αιγίου. Η Ασφάλεια της περιοχής το ερεύνησε αλλά δε βρήκε τότε ίχνη που θα της άνοιγαν το δρόμο.
Πέπη Σπηλιωτοπούλου
Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις