SPOTLIGHT

/

Συνεχίζονται οι "μπηχτές" ανάμεσα σε Θρασκιά και Τατιάνα

Κοινοποίηση
Tweet

Πήραν τα σκάγια και τη Σεμίνα Διγενή

Στα «βέλη» που εισέπραξε για την πρεμιέρα της απάντησε η Ράνια Θρασκιά, ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου έσπευσε να διαχωρίσει την θέση της από όσα αρνητικά γράφτηκαν στο site της. «Είμαι ανθεκτική... είναι μοντέλο ανθεκτικό το συγκεκριμένο», είπε γελώντας η Θρασκιά στα ουκ ολίγα ανοικτά μέτωπα, μεταξύ των οποίων και εκείνο με την Τάτι, στο site της οποίας γράφτηκε ότι στην πρεμιέρα του «Elatte» παραλίγο να μας πάρει ο ύπνος.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο σκληροί οι συνάδελφοι μαζί μου», δήλωσε η Ράνια και πρόσθεσε πως δεν θα μπει στην διαδικασία να απαντήσει.

Από την πλευρά της, η Τατιάνα έσπευσε να κλείσει το θέμα, αφήνοντας «μπηχτές» για μια παλιά της άσπονδη φιλενάδα, την Σεμίνα Διγενή. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Είναι μπούρδες, αηδίες και ψέματα», είπε η Τάτι, προσθέτοντας πως το κείμενο με τα καρφιά ήταν από συνεργάτιδα του site της. Μάλλον η παρουσιάστρια δεν βλέπει ή δεν διαβάζει τι «ανεβαίνει» στην ιστοσελίδα της...

Παράλληλα, η Τατιάνα θυμήθηκε και την κόντρα με την Σεμίνα Διγενή και είπε να της ρίξει λίγο λαδάκι για να ξαναπάρει μπρος: «δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε αυτό το θέμα. Μπορεί και το site της Σεμίνας Διγενή, που με εκτιμά και ιδιαίτερα», τόνισε.

Και κάπου εκεί βρέθηκε η Έρικκα Πρεζεράκου, που αναλαμβάνει στήλη στην εκπομπή. Όπως είπε στην κάμερα του Star, θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Μήπως να βοηθήσει την Θρασκιά να... εξοντώσει τους αντιπάλους της;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight