ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πορεία αντεξουσιαστών στο κέντρο με σύνθημα «Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα»

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση έξω από το πρώην Παράρτημα

20.40 Ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα  η πορεία που πραγματοποίησαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη αλληλεγγύης στους πέντε συλληφθέντες κατά  την εκκένωση του Μαραγκοπούλειου.

Οι αντεξουσιαστές που  φώναζαν: «Όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα το Σύνταγμα θα λέγεται πλατεία Κουφοντίνα», παραμένουν έξω από το χώρο του Παραρτήματος, φωνάζοντας συνθήματα κατά του δημάρχου  της αστυνομίας και δημοσιογράφων.

 

19.44 Σε εξέλιξη είναι η πορεία των αντεξουσθαστών  στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Συμμετέχουν περί τα 200 άτομα.

18.20 Μικρή είναι μέχρι ώρας η προσέλευση των αντεξουσιαστών στο παράρτημα καθώς εμπόδιο στην όλη κινητοποίηση στέκεται  η βροχή. Περίπου 20 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βρίσκονται έξω από το Παράρτημα και άλλα 10 έξω από το Εργατικό Κέντρο.

17.50 Στις 6 το απόγευμα έξω από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση  των μελών αντιεξουσιαστικού χώρου προκειμένου να συμπαρασταθούν στα πέντε άτομα που είχαν συλληφθεί μετά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Μαραγκοπουλείου Ιδρύματος στην οδό Γούναρη τον περασμένο Αύγουστο.
Αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο Πατρών ώστε να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πέντε διωκόμενους, κατά τη διάρκεια του εκδίκασης της υπόθεσής τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις