ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπογράφηκε η απόφαση για την προκήρυξη του Λιμενικού 2014

Κοινοποίηση
Tweet

Μέσα στην εβδομάδα η προκήρυξη

Υπογραφή πήρε η απόφαση για τον διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις προσλήψεις στο Λιμενικό θα βγεί άμεσα ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα η απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Υπαξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή υπέγραψε ο σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν σχετικής απόφασης του Αρχηγού του Λιμενικού Στην προκήρυξη θα αναφέρονται, παράλληλα, και όλες οι αναγκαίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή και τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τα παραπάνω θα δημοσιευτεί η πρώτη προκήρυξη για εισαγωγή στο Λιμενικό και θα αφορά στην κατάταξη 110 Δόκιμων Υπαξιωματικών.

Μετά θα εκδοθούν οι προκηρύξεις κατάταξης 9 Τεχνικών Αξιωματικών και 15 Υπαξιωματικών Υγειονομικού, ενώ εντός του καλοκαιριού θα προκηρυχθούν δύο ακόμα διαγωνισμοί για την πλήρωση 6 θέσεων Ιατρών και 3 Ψυχολόγων.

Oι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., χωρίς υποδήματα και ο Δείκτης Μάζας Σώματός τους (ΔΜΣ), δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων ''19-27'', για δε τις γυναίκες, εντός των ορίων ''18-25''.

Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι για λόγους συνείδησης αρνούνται να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία [αρθ.59- 65 του Ν. 3421/2005 (Α' 302), όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει].

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις